es-es1 merve4444 1 çay bardağı suya 1 tatlı kaşığı karbonat dök günde 3-4 kez gazlı bezle temizle geçiyor
Busraozzz merve4444 kaynar suyun içine az bi miktar karbonat at temiz bi bezle ağzının içini silin diyor internetten baktım bi dene istersen
Gul76 merve4444 canim.cok gecmisolsun ayni seyi bende yasadim ve manadan olduğunu sonradan farkettim.ara ara mama veriyodum ve herkes karbonatli suyla temizle dedi bebegin ağzı küçük tamanini temizliyemiyodum cok kötü oluştu ve kesinle almani tavsiye ediyorum nikostatin damlasi var onu alip günde 3.4 defa damlat diline çok çabuk iylestiriyo kontrole gittigimdede doktora sordugumda oda aynisini soylesmi nikostatin kullan böyle bi durumda diye ve kesinlikle her mamadan sonra 1.2 kaşık su icirki o mama kalintilari kalmasin çünkü onlar kaldikca yapiyo ve bir önce uygulaki göğsüne bulasmasin emziriyosanda göğsüne bulaşırsa cok kötü oluyo göğüsten cikmiyo goguste cikmadimi bebegin ağzı iylesse bile yine gogsunden ona geciyo ve cok zor bi agri ben yasadim sen yasama rabbim sifa versin insallah biran önce iylesir
merve4444 Gul76 cok sagolun 1 aylik daha su verebilirmiyim ki bi de kac gune gecer gece uyuyamiyorum takinti haline geldi üzülüyorum cok
4438bebegim Hünnap karadut şurubu var çok az sür çok az, birde biberon ları kaynatın hijyene dikkat edin, geçer inşallah Rabbim şifa versin
Gul76 merve4444 valla benim 2 aylik olmaya 4 gün kaldi hala bile tam iylesmedi ben ilk cocuktu ve yanimda hiç kimse olmadi hiç bisey bilmedigim için uzun sürdü sen dikkatet hatta o nikostatinide kendi göğüs ucunada sür insallah seninki bukadar uzun sürmez üzülme gecicek insalah sitres yapma sütun kesilmesin geçicek buda bizim sinavimiz diye düşün benim okadar kötü olmustuki ağrısı sirtima vuruyodu hala bile emzirirken kollarima vuruyo insallah iyi olucak seninkide
Gul76 merve4444 tabikide su ver azar azar gunde 3.4 cay kasığı ver hem kaşığada alissinki yarin ek gidaya gecince rahat olursun hep öyle verdim alışmış kaşıkla içmeye ve su kesinlikle ver hic korma ben valla ilk günden bile su verdim sudan zarar gelmez
Guney16_Enes21 merve4444suyu çay kaşığıyla vereceksiniz ben oğluma vermiştim karşı çıkanlar olacaktır ama o kalıntılar pamukçuk yapıyor. Arkadaşımın 2 aylık bebeğininde ağzı hep pamukçuk olmuş eczaneden karbonat aldı onunla siliyor. Birde birberonlarını mutlaka 1 gün kaynatmazsan diğer gün kaynat ağız kısımları plastik olduğu için çok çabuk bakteri üretir demişler. Rabbim şifa versin inşallah
Dilaraeslem merve4444 karbonatlı ılık su hazırlayın temiz kullanılmamış duru suyla yıkanmış kurutulmuş tülbenti parmağınıza dolayın parmağınızı karbonatlı suya batırıp dilini ağzını dudağını temizleyin şifa olsun
merve4444 Dilaraeslem bastirarak mi sileyim kazir gbi bidr tulbenti sıkıyorum emmesin karbonati diye sıktgm icin etki edermi
Dilaraeslem merve4444 kazır gibi değilde birşeyin sinini sıyırırsınız ya öyle sıyıra sıyıra silin tülbetten ağzına su damlayacak kadar ıslak olmasın ama tülbeti kurutacak kadar da sıkmayın. Karbonatın mikropları ve mantarları yok edecek etkisini göstersin gün aşırı yapın hatta sabah akşam yada her mamadan sonra.. ne zaman boşluk bulursanız yani.