behrem sözü paralansın yerine parçalansın diye biliyordur, o yüzden öyle söylemiştir. sıkmayın canınızı, belli ki yanlış anlaşılma olmuş. arkadaşınızın kötü niyetli biri olduğunu düşünmüyorum.
Glyldz behrem kotu niyetli biri olmasaydi beni oraya gtrme koru olur sen esinin sana yaptiklarini hakediyosun demezdiki yemin ederim agzimi acip tek kelime demedim sadece Allah senin gonlune gore versin dedim oncedende bi kac sey demisti aldiris etmemistim bundada cok fazla tepki gstermedigim halde agzina geleni saydi kiskancliktan yaptigini dusunuyorum cunku ordugum hersrye bi kulp buluyodu bana ver diyodu bnde mecbur degilim neden vereyim ki
Gudigudi Glyldz ustunde paralansin denir canim yani hepsini giysin eskitsin manasinda. O parcalansin derken yanlis kullanmis. Sen de yanlis anlamissin zaten. Sen yanlis anlayip tepki gosterince de hamileligine veriyorum demistir.
Yabrukus Glyldz Glyldz yanlış anlamışsın ama tabi onu güzel bir şekilde de ifade edebilirdi hayırlı olsun güle güle giydir de demek var üstünde parçalansın ilk bakışta ağır görünüyor sanki neyse sıkma canını ama kötü bisey değil
Tugba54 İnsanlar kelimeleri farklı bilebilir paralansin yerine kelimeyi parcalansin diye biliyor olabilir .. mesela bazılarımız fotoğraf cekilelim derken bazılarımız fotoğraf cekinelim diyor sen yanlış anlamissin :)
Zeynp Glyldz siz yanlış anlamışsınız o deyim üstünde parçalansın Giye giye eskitsin üstünde eskisin anlamına geliyor Giymek eskitmek kısmet olsun demek.
Aybebek Glyldz canım o bebek onun duasıyla gelmedi ya bedduasi tutsun.. aranızdaki husumet nedir bilmiyorum ama böyle saçma şeylerle yorma kendini ne guzel el emeği biseyler yapiyosun yavruna skma canini gül gec
Zeynp Glyldz ne farkeder paralansın parçalansın deyimi farklı kullanmış sadece köyü niyetli olmayın lütfen
Gudigudi Glyldz paralansinla parcalansin uc asagi bes yukari ayni kapiya cikar. Paralansin derken de eskisin yirtilsin anlami icerir. Sen yanlis anlamissin. Deyimin orijinali paralansin seklinde. Yoresel kullanimlarda farklilik arzedebiliyor canim.