GlinDirim Kızlar Merhaba 25+5 günlük hamileyim bebeğim 3 4 gündür pek hareket etmiyor sizlerde de oluyor mu böyle?
Burcuk GlinDirim (26-0) çok hareketli olduğum günler hareketler azalıyor. Ama boş olduğum sürekli oturduğum günlerde gece bile hareket ediyor. Zaten mantıken normal hayatta da çok hareket ettiğimiz günler vücudumuzu dinleyemeyiz... böyle düşünüyorum.
Halidemat GlinDirim Bende 25+5 hamileyim. Normalde çok hareket ederdi bugün benimde hiç hareket etmedi. Sanırım her gün bir olmuyor bebekler
SevgiGksu GlinDirim her gün aynı olmuyor hareketleri 😊 az az da olda hareket ediyorsa korkulacak bişey yoktur
SevgiGksu GlinDirim her gün aynı olmuyor hareketleri 😊 az az da olda hareket ediyorsa korkulacak bişey yoktur
GlinDirim Burcuk Geçen hafta çok hareketliydi bu hafta hafif hafif hissettim hep endişelendim biraz 🙁
GlinDirim Halidemat korkutuyorlar annelerını 😞 hiç hareket etmese daha kötü az az hareket edıyor yıne
Dilancagla Benim hafta sonu yaklaşınca hareketleri azalıyor ya 😡 bu sefer korkuyorum soluğu acilde alıyorum onda alışkanlık oldu sanırım aks ben yinede korkuyorum. 😏 birazdan yine gidecem acile
Elfibrhm2609 GlinDirim endişelenmeyin uyuyordur belki de benim de öyleydi belli bir süre hareket eder bir zaman dururdu 😍 siz stress yapmayın rahat olun ama şimdi hiç yerinde durmuyor maşallah 😀😀
GlinDirim Elfibrhm2609 Ya alışmışım güp güp vuruyordu ne güzel o hareket ettikçe ben mutlu oluyorum 😍 ara ara hareket etmeye başladı durmazdı hiç ondan biraz endişelendim 🙁
reflesha GlinDirim merak etme 28 haftaya kadar düzenli olmuyor harekletleri bazen benimde cok sessizlesiyor ertesi gün bütün gün hareket ediyor
GlinDirim reflesha biyer de okumustum 28.haftaya kadar olabılıyormus ama sagolun ıcıme su serptınız ☺
Gzdykpln GlinDirim her zaman hissedecegin kadar cok hareket etmez ki zaten daha kucuk buyudukce daha fazlalasiyor hareketleri ama tabii dedigim gibi her zaman hareket etmez endiselenme onun da bir keyfi var sonucta 🤗
GlinDirim Gzdykpln Alıştırdı beni güp güp vurmaya sonra birden kesince endişelendim ama hafiften başladı çok şükür 😅