Busenur50 28+1 haftaligim sancimi oluyo bilmiyorum fakat bir ağrı var karnimda bunun sebebi nedir bilen yasayan var mı acaba canımı çok acitiyo ve uyuyamiyorum
Kafam Busenur50 bende aynıyım senınle hafta ve gun olarak bende daha önce basladı normalmiş rahim gerildiği içinmiş bebek büyüyor diye bide o agrılar doguma hazırlık surecleriymiş kendini hazırlıyormuş vucud
Kafam Busenur50 konuyu yalnıs anlamışım kasık sandım mide yanması olabilir benim gırtlağım da var kescem gırtlagımı artık yanma batma hissi pronat içiyorum ama faydası yok
Dygrd Busenur50 ben bunun bin beterini yaşadım 30 haftada doğuruyorum sandim gittim nst bisey yok tahliller temiz gazmış meğersem 🤦♀️Belki sizdede öyle olmuştur kayisi suyu için yada sade soda 🙏🙏
secoz Busenur50 bende 29. Haftada içerden yırtılma gibi bıçak saplanma gibi oldu Ağrı doktora gittim doktorum dinlenmen gerekiyor dedi bu tarz ağırlar erken doğumu tetikleyebiliyor dedi doktoruna danış bi An önce canım ❤️
gkg1029 Ben de 25 haftalığım 3 keredir bende de oluyor iki günde bir oldu kramp gibi geliyor sancı yapıyor 3 dk sonra geçiyor sizin de hemen geçiyor mu ? normalmiş bu aylarda başlarmış öyle dediler
Busenur50 gkg1029 Benimde normalde hemen geçerdi ama yarım saat oldu geçmedi soda içiyorum belki ise yarar diye biraz hafifledi
gkg1029 Busenur50 o kadar hiç sürmedi magnezyum eksikliğinden oluyormuş bi de acile gittin dün gece ilaç verdi kullanmaya başladım erken doğum ihtimalinden korktum gittim siz de bi danışın en azından ilac alırsınız
Kafam gkg1029 yanma ise bende aynıyım benim gırtlagıma kadar geliyor nefes alamiyorum ama kasık agrısı olarak senin kadar uzun sürmüyor canım
gkg1029 Kafam geldi geçti o an bidaha yaşamadım ilacı kullanıyorum yine olursa gidicem hemen sıklaşırsa yani