Humeyrasmsk Anam bir ağrı çekiyorum inanılmaz temizlik yapmıştım bugün şuan yürümede bile zorlaniyorum bacaklarimi dogacak inek gibi ayirip yürüyorum adımları zorla atıyorum. Çatı ağrısına ne iyi gelir kizlar nasıl geçer ölüyorum. 33 haftaligiz bu arada
Nymphadoraa Humeyrasmsk dinlenmeniz lazım. Kendinizi birden çok zorlamayın. Magnezyum kullanmıyorsanız doktorunuza danışarak başlayabilirsiniz. Ağrıyı azaltıyor
Humeyrasmsk oykumoms Temizliği yapmam sartti eşim iste izni yok yardim edenim de yok yavas yavas yaptim cokta yuklenmedim kendime ama o bile agir geldi
oykumoms Humeyrasmsk gelir tabi 33 haftalik olmussunuz dinlenin belinize de yastik koyun sabaha birseyiniz kalmaz insallah saglikla gelsin bebisiniz🙏
Canseldokur0434 Humeyrasmsk Ah o derdi çok iyi bilirim çevrem kalabalık ama yardım eden bi Allah’ın kulu yoktu eşim haftasonnu bekle beraber yaparız diyordu eşime de kıyamıyordum çok yoğun çalışıyor ve hergün 1 saat gidiş 1 saat de geliş yolu vardı işe. Doğum yaklaşıyor bi temizlik yapiyim dedim 2 defa banyoda kayıp düştüm. Çok korktuk ama şükür ki bişey olmadı. Eşim de bana yasakladı hafta sonu tüm temizliği yaptı Allah ondan razı olsun. Zor zamanlardan geçtik. Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah 😍
Humeyrasmsk Canseldokur0434 Amin inşallah hepimiz sağ salim kavuşalım da ağrıları acıları unutulur sonra ☺️