eminenura prensesannesi2805 39+6… her sancıda tetikte bekliyorum kafayı yemek üzereyim🥲🥲doktor çarşambaya kadar izin verdi 40+3 de suni sancı vereceğim kendiliğinden gelmezse dedi :( sizde durumlar nasıl
rsm_0026 eminenura yalncı dogum sancısı uzanınca geçiyor mu cnm bnm ayakta agrım oluo uzanınca sanki haffliyor
depsizoo prensesannesi2805 Akıntı giibi suyum geliyodu sonra son dkya kadra beklediler sonra sezeryan dediler uyuşmadı uyuttukar uyandım doğuemuşum işte
eminenura prensesannesi2805 sezaryenden çok korkuyorum ama suni sancıdan da korkuyorum birçok kişi açılmam olmadı boşa denedim diyor :( sizin var mı olumlu bir hikayeniz moralimiz yükselsin biraz
eminenura depsizoo bebiş genel anestezide ne kadar süre sonra kendine geliyorsun sezaryen olursa genel istiyorum ben de ama saçmalamaktan korkuyorum anahahajs
prensesannesi2805 eminenura kişiden kişiye değişiyor bakalım Suni sancı eğer ise yaramazsa sezeryan olur
depsizoo eminenura ben uyanmadyı değil bak tam olarak kendime gelmem 4 saati buldu beynimin yerine gelmesi 3-4 gün 😂 belkide daha fazladır bilmiyorum
eminenura rsm_0026 evet kuzum, doğum sancısı hem dinlenince geçmiyormuş hem de süresi çok daha uzunmuş
depsizoo eminenura Niyeki tam olarak bilinçli hareket etmiyosun yani ben su içiyodum su içtim mi dşye soruyodum 😁 ama ben iki narkoz yedim bacak yedim ilk uyuşmadı için komple bayıltıldım
eminenura rsm_0026 dün bir arkadaş çok güzel betimlemiş, şimdiye kadar her sancıda acaba doğum sancısı mı diyordum doğum sancısı el ayak yırttıracak cinstenmiş demiş😂
rsm_0026 eminenura ya zaten bnde şuan öyle sakin duruyorm ilk gebeliğim ve bu agrıda kendimi yere atmıyorsam demkki bu agrı dogum agrısı değil 🤣 yoksa paniklemek için yer arardm😁
Elisa_21 Benim 39 hafta bir tık yok yalacı sancılar dışımda. Bebiş 40 hafta olana kadar 4 kiloyu geçecek salı günü muayene sanırım doktorum bebiş iri diye sezeryan günü verecek 🥺