Ilossuzun dün acile gittim bu yüzden üstümde bir halsizlik böyle tansiyon düşmesi gibi ama tansiyonum nabzım gayet iyi çıktı bebek böyle kasılıyor hareketlerini hissediyorum ama çok toplanıyor 21+1 deyim nefes alırken belime vuruyor agrı sırtlarıma dagılıyor normalmi bu haftalarda
Mom54544 Ilossuzun 37 de olan top gibi toplanma ne ola ki 😂 şok oldum 2 3 gün önce ilk defa öyle oldu çocukken top koyardik içimize o şekilde oldu anneeee dedim bı anda annem korktu noldu diye 😂😂😂
tgbsn_00 Ilossuzun sen bide 33 de gör 😂 rahat oturmaya gelmiyor bir dayıyor popoyu yada dizini acıdan kalkamıyorum ama gayet normal neden bukadar takıldın canım
secoz Ilossuzun benim ki de 16. Haftadan beri öyle toplanma kasılma oluyo doktor hareket ediyor sıkışır demişti gayet normalmiş hatta bi dayıyor götünü nefesimi kestiyo 😂
2022Busra Bende 19 +4 haftalık hamileyim benimde oluyor sürekli karnımda top gibi kasılıyor. Haftaya doktor kontrolum var soracağım. 14 haftalıken de oluyordu hissediyordum, o zaman söyledim Rahim büyüyor ondan olur dedi, ama bu seferkini bilmiyorum 🤷🏼♀️
bebisim-_00 tgbsn_00 36 dan selam kızlar ölüyorum anlasana modundayim afedersiniz popom bile sızlıyor uykular haram oldu 😂