EzgiGrsel Selam kızlar ptesı Doğuma gırıcem hayırlısıyla rahat ve kolay Doğum gecırırm ıns sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza 🙏 Önce sunı sancıyla normal Doğum denıycez doktorumla nasıl dayanılır gibi mi oluyor sancı yaşayanlardan bilgi alabılırmıyım
Dnfrn EzgiGrsel bende nasipse pazartesi doğuma gidecegım 😊😊 umarım hepımız kolaylıkla atlatırız bı süreci allah kucagımıza saglıkla almayı nasıp etsin çok heycanlı😊
Erkekkannesi EzgiGrsel Canim ayni durumdyiz seninle bende pazartesi sunisanciyla doguma gircem hayirlisi olir insallah
Ebi EzgiGrsel özelde mi yapcaksın doğumu canım devlette yaparsan baya bağırtıyolar ama epidural normal doğum falan yaparsan kolay olur hayırlı kolay doğumun olsun inşallah 🙏🏻
AyselzKylbay İnşallah kolay bir doğum olur 🙏birşey soracağım suni sancıyla denenip olmazsa sezeryana mı dönülecek onu merak ettim hiç kendi sancınız yokken suni sancıyla normal doğum olur mu?
Cansum1 AyselzKylbay açılmaya bağlı o cnm eğer suniyle açılmıyorsa yeteri saat sezeryana alıyor doktorlar
EzgiGrsel AyselzKylbay evet sunı sancıyla olmazsa sezeryanla alınınca bebegım iri olduğu ıcın doktorum daha fazla kalması ıkınız ıcınde sakıncalı olabılır dedı 😕
AyselzKylbay Cansum1 hımm bende bugün çatı muayenesi oldum biraz dar buldu doktorum suni sancıyla deneriz zaten kemik açılmazsa bebek inmez o zaman mecbur sezeryana döneriz dedi moralim bozuldu bende normal istiyordum o yüzden sordum hayırlsıı artık saolun🙏
Burcu2012 AyselzKylbay doktorum bana da aynısını söyledi ya bakalım yarın kontrol var son 4 gün ve hiç bi belirti yok şuan belki yarın dener suniyle diye düşünüyorum sabırsızlanıyorum cok sağlıkla gelsinler inşallah😊
Enesefe Ayyy o şallah bende pazartesi günü dogum olacak rabbim evlatlarımız i sagkiklia kuacaginiza almayı nasip etsin
UluElif EzgiGrsel inşallah bizde o günleri görürüz 🙏🏼 Rabbim sağlıklı şekilde hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin yavrunu💕
KemalFatosPolat EzgiGrsel allah bi avazda kucağına almayı nasip etsin bende çok korkuyorum doğumdan sonra yazarsın inş nasıl geçtiğini
Fasulyeanne EzgiGrsel benimki de en son 38 de 3.600 dü normal doğum şansımız var mı ya bebek için risk olmaz dimi😔
EzgiGrsel Fasulyeanne sezeryan daha cazıp gelıyor aslında boşuna sunı sancı cekcekmısım gıbı hossedıyorum. 🤔