Hatice44 Kızlar hamile kalmadan önce ve şuan da da destekli 75 giyiyorum 32 haftalık gebeyim az bişey büyümüş göğüslerim sizce desteksiz 80-85 olr mu Doğuma kadar tecrübeli anneler? Çok tedirginim küçük diye süt girmeyecek diye :(((
Gulsummldr Hatice44 küçük göğüslerde daha çok süt olur derler. Dert etme. Benm arkadaşında cok küçüktü göğüsleri. 2 yaşına kadar emzirdi
KezibanUan Hatice44 ok şanslısın aslknda biliyomusun 😊 küçğk göğüste daha çok süt olur derler. Benim göğüslerim küçüktü kocaman oldu ve heryeri çatladı göğüslerimin
AyseFahriYalcn Hatice44 göğüsün büyüklüğüyle sütün alakası yok canım benim de küçük ama sütüm hep akardı fazla gelip ablamın büyük ama hiç sütü olmuyor dört ay anca emzirdi hatta kendisiyle dalga geçer hep sütsüz inek diye 😂
Hatice44 Gulsummldr [bilinmeyen] KezibanUan çok sağolun kızlar hiç duymamıştım öyle bir şey 🙏🏻🙏🏻 Allah razı olsun içimi rahatlattınız ✨✨
Cismmpoyraz48 Hemde öyle bi süt öyle bi göğüs oluo ki inanamicaksn benim ilk oglumdayken bende 75 bedendm dogurunca goguste sutte doldu tasti buyudude 85 90 ı bulmuştu takamiodum artk
Ebrar34 Benimde aynı 75 ti şimdi çok aman aman büyüklük yok bende süt olmicak diye çok korkuyorum ama illaki olur 🤗 şimdi 85b desteksiz ama ben takmıyorum doğum sonrası için aldım toparlayıcı genelde sıkışması göğüsler süt kanallarına baskı yapmasın diye sporcu atleti giyiyorum 3
UluElif Hatice44 canım küçük gögüsde daha çok süt olurmuş. Eğer ucu yok ise de gögüs kalkanı veya ucunu çıkarmak için pompalar satılıyor onlardan alabilirsin.
Mesude26 Hatice44 ne kadar buyuk gogusu olupta sutu olmayanlar var canim takma kafana benimde goguslerim kucuk mumkunse buyumesi icin sudyenle sikma gevsek birak
mrvdrmz Hatice44 bende 80 destekli takardım büyüdü göğülerim emzirme sütyeni desteksiz 95 takıyorum büyür kafana takma😘
Tomrisinizi Keske benimde kucuk olsa 16 haftalik hamileyim simdiden bir beden buyudu 85 oldu cok korkuyorum 100 bedeni bulacak diye 🙄