Seraap6 Mhends_anne testim pozitif çıktı şuan baş ağrısı kas ağrıları ateş boğaz ağrısı bulantı kusma hepsi var
adrmz54 Mhends_anne bende şu an covidim..tat koku kaybim, öksürük, burun akıntısı ve sırt ağrısı şikayetim var
Beyzan738 Mhends_anne aşırı anormal derecede kafam basım tüm kafatasim agriyodu ağrıdan agladm sabaha kadar Allah kimseye vermesin böyle hastalığı şükür atlattım 🤲🏼
Mhends_anne adrmz54 koku kaybı ne zaman başladı? Benim soğuk algınlığı gibiydi ama bir saat kadar önce kokum gitti anlayamıyorum ne olduğunu.
adrmz54 Mhends_anne test verdin mi canım Covid olabilirsin , inşallah değilsindir tabiki ama eğer covidsen kan sulandırıcı kullanman gerekebilir aksatma
Mhends_anne adrmz54 Az önce verdim canım 39+2 yim son günlerim devamlı hastaneye gitmem lazım bu ara. Kimsenin vebalini de almak istiyorum o yüzden yaptırdım. Allahım sana da şifa versin inşallah.
Mhends_anne Beyzan738 çok şükür atlatmışsınız çok geçmiş olsun bende öksürük burun tıkanıklığı ve dün geceden beri koku kaybı var 5. günüm. Üşüttüğümü zannediyordum çünkü çok korunaklı yaşıyorduk olduysa nasıl oldu bilmiyorum 🤦🏻♀️
Beyzan738 Mhends_anne sağolun bol su için suyla atiliyomus hastalık meyve yoğurt yiyin sıvı tüketin çoğunlukla gecms olsn