Sibelbsrn Kızlarrr 8 yılın sonunda Allah nasip ederse erkek annesi olacağım isim önerilerinizi bekliyorumm
denizdalgasi1 Sibelbsrn ay hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bir daha özlem yaşatmasın 🥰 ben oğlum olsaydı han, barış, demir isimlerini düşünüyordum size de fikir olur belki 😍🥰
Lyra Sibelbsrn bende inşallah erkek annesi olucam Allah nasip ederse sağlık ile gelsinler 😊 biz YAĞIZ SENCER 💙 koymaya karar verdik eşimle 😊 Diğer alternatifler Aren Uzay Çınar Alp Doruk
llFatma Sibelbsrn yekta evren Mirza yiğit Alp yağız Mete poyraz ayaz yan çağrı toprak vs vs. Bizimki Yiğit Alp olacak Allah’ın izniyle.
erdem_agah Sibelbsrn bu isim postlarina özellikle bakıyorum. İsim arayisindayim. Ama hep ayni isimler ya. Her dönem bazi isimler popüler oluyo bir sinifta ayni isimden iki tane üç tane oluyo. Ben bunu meslekte cok gördüm. Değişik olsun istiyorum ama popüler ve anlamsız da olmasını istemiyorum. Aşırı kararsizim. Edip aziz Agâh. Şimdilik bunlar hoşuma gidiyor ama is bulmak zor iste.
Aysehalzi Sibelbsrn BEN CİNSİYETİNİ BİLMİYORUM AHLAS KOYACAĞIM ALLAH NASİP EDERSE KIZ OLURSA İKLİMA 9+1 HAFTALIĞIM 😊🙈💖
Koylu_guzeli Sibelbsrn Hayırlısı ile alın kucağınıza insallahh🤲🏻🤲🏻 biz Mahir Devran koyacağız Allah nasip ederse belki fikir olur🥰
Yektasmom Yekta Enes koyacağız biz, Yekta Kopan’ı çok seviyorum ben ve hep oğlum olursa adını Yekta koymak istiyordum, nasipse oğlum olacak. Enes de eşimin adı ve ben çok istedim onun da adını taşımasını 🌸