Gulsahdmr Hamileyim 7 haftalık ve su içemiyorum , suyun tadı bir değişik geliyor , sizde de oldu mu o? Olduysa be yaptınız
Kafam Gulsahdmr nestle dene çok ıyı tadı var belki miden oteki suları almıyodur bendede demir ciğniyomus tadı vardı nestle iyi geldi
Mr1517 Gulsahdmr içemiyorum içtiğim zaman kusasım geliyor, çubuk krakere dadanıyorum hemen bastırıyor maden suyu içiyorum 🥺 8. Hafta içindeyim
Fadikb Gulsahdmr ayy bana da o haftalarda böyle acı geliyordu tadı denemediğim marka kalmamıştı hatta 😂 2-3 hafta sonra geçti ama
Bsra_bhsi Benimde ilk gebeliğim canım 13 haftaligim sadece ilaçları kullanınca içmek zorunda kalıyorum açıkçası ben içecek yiyecek hiç bişey yiyip içemiyorum bazen aç susuz yattığimi bilirim bu aralar hele iştahım açıldı ama ben yiyip içemiyorum normal bence sizin ki o haftalarda bulantılar çok fazla oluyor
Nnurdan Gulsahdmr bende hiç severek içmiyorum ama zorluyorum hiçte susama hissi bile gelmiyor ama içmemiz lazım 🥰
Zeynep9120 Gulsahdmr o haftalarda banada öyle olmustu cnm sudan tiksinmişsin evdeki su kokuyordu bana kaç marka su değiştirmiştik merak etme gecici☺️
Fatma34- Gulsahdmr 31+4 canım valla en başından bu yana 500 ml’lik şişelerde su alıp içiyorum bardak asla kullanamıyorum bulantı devam yani ve hâlâ prilam içiyorum ona rağmen
Arzuaksumom Gulsahdmr geceden sevdiğin meyvelerden suyun içine kesip koyarsan tadını değiştirebilirsin ben de su içemem ama bu yöntemle güzel su içiyorum
mor_menekse1 Gulsahdmr o haftalarda bnde öyleydim canım 12 haftama kdr içemedim tiksindim kraker kuru ekmekle gecti 13 haftalık olduk şükür geçti su tiksinmesi içmeye çalşyorum 🙄 üst üste içme bir satte bir bardak iç