Elbet-birgun-kavusacagiz Ebusss1 ayy aman dikkat et wc de orana burana vurma canm yuzune gozune dikkat et
iremcannn1907 Ebusss1 canım Silverdin sür evde varsa. Aynısı geldi başıma. Yanık gibi birşey oda. Çok iyi geliyor silverdin
incisu Ebusss1 kapsasain alerjin var sanırım benimde en ufak bişeyde hemen yanar elim maalesef ne yaparsan yap sadece hafifletiyor ertesi gününe kadar beklemen gerekiyor geçmiş olsun
Ebusss1 anneadayii42 yogurt süt yumurta ne varsa sürdük yok bana mısın demiyor acaba alerji falanmı olduğu için böyle
anneadayii42 Ebusss1 bahce biberi yakmıştı ellerimi ama dedigim gibi zamanla gecti yani bisey ise yaramamisti korkma bisey olmamistir
Inci3434 Ebusss1 gonder kocani eczaneye alsin valla hic cekme bosuna cok fena bisey ztn hamilesin bide o dert olmasin. Kremden sonra direk hafifledi cunku.. evde baska yanik ilaci varsa onlarda olabilir silverdin anestol fln
Curcu Ben de jalapeño turşusu yapmıştım ellerim çok yanıyordu sadece buzlu suda bekleyince geçiyordu ama çıkarınca yanıyordu. Yatmadan önce de zeytinyağı sürdüm bekledim baya iyi gelmişti zeytinyağını mutlaka deneyin. Çok geçmiş olsun şimdiden
rengarenkduduv Ebusss1 korkutmak gibi olmasın ama o illeti 2 defa yaptım ikisinde de yaptığım hiçbir şey geçirmedi. Artık acıdan ağlayacak duruma gelmiştim acıyı ne yazık ki yaşıyorsunuz. Sabaha ancak hafifler.
Neslisss123 Eczaneden durumu belirtip krem isteyin.Benim kremi sürdükten 1 saat falan sonra duzelmisti.İnternette yazan her seyi denemistim ama bir sonuc alamamistim.
Hlyarsln Ebusss1 canm geniş birseye yoğurt koy ve ellerini yoğurdun ııcne koy yoğurt parmak aralarından ve ellerinin ustune cıkacak şekilde ayarla bırz fazla koy yoğurdu o şekilde yarım saat faln bekle gecer inşallh bnmde başım a geldı oyle yaptm gectm inşallh sennde gecer