husnaodbs Senamasal Yumoş hanımeli kokusu yumuşatıcılığı kalıcılığı inanın harika bir yıldan fazladır kullanıyorum memnunum
Selinish_ Abc nin bebekler için olanı çok seviyorum bu kokuyu . Kurutmada kurutulsa bile kalıyor . Yumoş sarı mavi ve pembe güzel . Bimde satılan siyah Kutulu çok kalıcı .
Bifat1 [silindi] elimdeki bitince beyaz alıyım o zaman 🌹🌸 denemekte fayda var da kullanmayı maalesef bırakacağız 🤦🏼♀️ Olsundu bizde bebeklerin yumuşatıcılarını kullanırız onlarda müthiş kokuyor özellikle dalin 🌸💕💕
[silindi] Bifat1 bende aynı düşüncedeyim ve koku hastasıyım parfümü felan geçtim yumuşatıcısız nasıl duracağım bilmiyorum 🥲 ben Dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım birrr dolap kıyafet yıkadım (bebeğin) 1 damla kokmadı , nedenini bilmiyorum 🥲🤷♀️
Bifat1 [silindi] aslında kokuyor yani şurdan biliyorum eltim kullanıyor bahar esintisi mi ne üzüyorum üstünde dalinin yani bende koku hastasıyım o çamaşırlarım kalıcı kalıcı müthiş koksun istiyorum ama bakalım bol bol kullanacak heralfe 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️