Senamasal KIZLAR KONUYLA ALAKASIZ AMA ÇAMAŞIRLARINIZA HANGİ YUMUŞATICIYI KULLANIYORSUNUZ KOKUSU KALICILIĞI GÜZEL OLAN ?
oykumoms Senamasal ben yumos marka mavi bazende bimde satilan siyah yumusatici var harika 2 si disinda.kullanmam hic ama.bebegim.dogcak birakmam gerekecegi icin uzuluyorum🤭
deletedmom87894 Senamasal bingo kırmızı olan kullanıyoruz mennum aslında ama çok kalıcı değill değiştireceğim bümim markası buluttu galiba onu baba evinde kullanıyordum çok kalıcıydı
ecemsmom Senamasal ben bingo oğluşumun kokusu ile bim de dışı siyah inci taneleri mi ne yazıyordu ondan kullanmaya başladım hoşuma gitti :)
kalpatisi_ [silindi] o çok güzel kokuyo bende onu kullanıyodum şimdi vernel beyaz kullanıyorum onun kokusuda çok güzel
Aag06 Senamasal yumos lilyum kesinlikle ya asiri kalici ve kokusu parfum gibi resmen ben 5 sise aliyorum her alisimda
Tunammm Aag06 Sende bendensin bitmek üzere olduğunda rahatsızlık hissediyorum o nasıl bir kokudur 💙💙💙🥰
sumeyraballl Senamasal komşu çatlatan tek geçerim 😂 evin içi sadece yumşatıcı kokuyor ve uzun süre kalıcı kıyafetler mis gibi kokuyor
Canannakdeniz sumeyraballl evet harika kokuyor bende elti çatlatan olanını kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim mis gibi kokuyor..🥰🥰☺️☺️
sabirsizmomy Senamasal kesinlikle ABC Botanics serisini öneririm hem kokuları cok güzel hem kalıcılığı çok yüksek diğer birçok popüler markayı denedim ama Abc bir başka🙅🏼♀️ Eğer size de benim gibi güzel kokmayan çamaşır temizmiş gibi gelmiyorsa abcyi deneyin
Mom54544 Senamasal tabiki yumos ekstra pembe 😍 aşığım resmen hatta beni geç eşim aşık ona az koydugumda neden az kokuyo diyo 😂
AseLenaMom Senamasal Yumoş Pembe ve Mavi 🥰 ikisi hariç başka marka kullanmıyorum . Aşırı kalıcı çünkü 🥰
Parsss Senamasal vernelin pembesi yumoşun mavısı buram buram kokuyor ama yumuşatıcı gözünü fazla doldurmayın o zaman kalmaz
Parsss DEFNE27 ben de çok beğenıyorum ama burnum alışmasın kokmuyor gıbı gelmesın dıye arada degısıklık yapıyorum😇
Aag06 Tunammm ayy kiz o kadar kokusu varki evde bebek kokudan rahatsiz olacak diye kapilari kapatiuorum resmen asiri yogun bir koku cidden valla yikaniuor giyiyorum koku tenime bile siniyor yumos gelmis gecmis en guzel kokuuu cikarmis 😂
Bir_tospik_beklerken Senamasal peros yaseminli sarı şişe ben bu kadar kalıcı bir koku görmedim gerçekten odamı mis gibi korkutuyor kıyafetlerde uzun süre kalıyor
Kafam Senamasal vernel max taze gül bingo soft yumos lilyum bide bulabilirsen yumos gece manolyası ve menekşe cok ıyı ıkı gun önce bimden konsantre aldım pembesini oda asırı güzel ama kalıcıgı ıyı değil
Elbet-birgun-kavusacagiz Senamasal Bingo parfumia serisi ama an cokta bebegimin kokusu buram buram kokuyo hic gitmiyo kokusu🤩🤩🤩