annelinkoo1 Ye tatlıyı doğur hakkıyı diyolar yada ye ekşiyi çıkar ayşeyi doğru mu bu? 12 haftalık hamileyim cinsiyeti daha öğrenemedim tatlı asla yiyemiyorum 12 haftadır sadece ekşi ve tuzlu
Yagmur00 annelinkoo1 ben cok tuzlu yerdim erık vb eski seyleri cok yedım tuz yerım bol bol ama oglum oldu🤭🙈
kbratrkylmz annelinkoo1 Ben o haftalarda değil tatlı yemek görmek istemiyordum (ki normalde tatlıya inanılmaz düşkünüm) sürekli tuzlu ve ekşi yemek istiyordum hatta hamile olduğumu daha öğrenmeden canım sürekli yeşil erik istiyordu (Ocak/Şubat ayları) ama sonuç olarak Hakkı çıkartıcam 🙄😂
Sakinem212 annelinkoo1 bende ekşi ve tuzlu yiyorum her iki gebeliğimdede öyle 2 kızım olacak hayırlısıyla.
annelinkoo1 kbratrkylmz ya bende aynı öyleyim yemek olmasın tatlı olsun kafasındaydım ama şu an şekerin kokusu bile midemi bulandırıyor
iremcannn1907 annelinkoo1 asla yok öyle bişey 😂 ben çerez gbi zeytin ve turşu yedim tatlıyı göresim gelmesi. Sonuç oğlan
iremcannn1907 annelinkoo1 hadi bakalım hayırlısı olsun 🙏 sağlıkla gelsin, gönlünüzden geçen olsun inşallah 🙏 😍❤️
Cicibebe10 annelinkoo1 cinsiyetini öğrenmemiştim daha, bir dönem tatlı bir dönem ekşi yedim kızım olucak 35 haftalığıızz🐣
Sevgikaya1525 annelinkoo1 ya hadi bakalım hayrlısı inşallah gönlünden geçen olur ama hakkı hissediyorsan odur kesin😂
annelinkoo1 Sevgikaya1525 evet öyle hissediyorum valla ama gönül ayşe istiyor 😂 şaka bi yana sağlıklı olsun da ne gelirse Allahtan
Guney16_Enes21 annelinkoo1 iki hamileliğimde de ilk aylarda tatlıdan tiksindim görmeye bile tahammülüm yoktu. Limonu soyup yiyordum ve ikiside oğlan. Bu tezi tamamen çürüttüm ben 😂
gldn065807 annelinkoo1 ben oğlumda hep eksi yedim kilo kilo erik yedim bunda tatlı yemek istiyorum bu bebisi mi daha bilmiyorum bakalım ne olacak