deletedmom87894 Hamişler belli bi kanı var ekşi yersen ayşe tatlı yersen hakkı olur diye😂cinsiyetini öğrenen anneler sizlerde tuttumu
Bskaymazz1 deletedmom87894 Valla bende tutmadı o hiç ekşi aşermedim kızım olucak tatlı yiyorum aksine 😇
zeynepemiromer deletedmom87894 ben inanmıyordum buna ama benim ki tuttu en baştan beri fazlaca tatlı ve acı yerdim sonuç erkek 💙🤗
MinikMucizeninAnnesi Asla doğru değil hamileliğimin başından ver tatlıdan tiksindim ekşi yiyorum oğlum olacak 😂😂
zeynepemiromer deletedmom87894 hayırlısı olsun canım kaç haftaliksin bazen tutuyor bazen tutmuyor ama bence bi anne de içinden hissediyor ben 5 haftalik ti erkek hissediyordum sen ne hissediyorsun:)
QOH deletedmom87894 bende tuttu,tatlı istyordu canım deli gibi.Normalde 2 dilim baklava zor yerim o da ayda yılda bir, yarım kilo yediğim zaman fark ettim ki sürekli tatlı yiyorum.Erkek bebeğim olacak.
milla-s deletedmom87894 22 haftalık olana kadar her tatlı yediğimde deli gibi midem bulandı, yemedim de pek o yüzden ama gel gör ki oğlum olacak😂
mehmel54 deletedmom87894 beni bir görsen tatlı nasıl yiyorum yemek gibi meyvesi olsun abur cuburu olsun gecenin 2sinde karpuz arattırdım saatlerce eşime ama cinsiyetimiz kız bence bu kanı kesinlikle yanlış tamamen hurafe 😂😊
Aylin2011 deletedmom87894 tutmadı canım iki kızıma hamile kaldığımda ilk hep tatlı sonra ekşi istedim şimdi de ikizlerime hamileyim tatlıyla aram yok hala ekşi şeyler yiyorum
PrensesFiona deletedmom87894 ilk 3 ay deli gibi limon mandalina istedi canım. Çok sevdiğim çikolatadan tiksindim. Ama 3. Aydan sonra tekrardan tatlıya düştüm şuan canım hiç ekşi istemiyor. Kızımızı bekliyoruz inşallah 💕🌺
Alya_1963 deletedmom87894 ilk gebeliğimde 5 liklerden 4 bidon turşu yedim 🙈🙈kızım var 11 aylık tatlı yiyemiyordum sonlara doğru yedim bilmiyorum şimdi yine hamileyim henüz bişi istemedi canım bekliyoruz 😁
Benimbebegim deletedmom87894 ömrümü bir çikolata ile geçirebilecek durumdaydim hala da olsa yerim hamileleikten önce de severdim zaten o ayrı tabi aserme hiç yasamadim ama tatlı candır oğlum olacak 🤭