asliiyorgunn Kızlar 33+4 haftadayız sırtım ağrıyor kramp giriyor normal mi acaba Bi de nefes almakta zorlanıyorum artık karnım inanılmaz şiş ve sert
Skardelen asliiyorgunn bende aynı durumdayım 33+3 um özellikle geceleri bacak ağrılarım çok fazla uyku uyuyamıyorum iki gündür de mide ekşimesi beni benden alıyor ne yapsam olmuyor
Skardelen asliiyorgunn Valla Allah yardımcımız olsun çok zorlanıyorum zaten koca gobekle bı yerden bı yere dönmek çok zorluyor sagliklica dünyaya gelselerdi bedenimde baş başa kalmak istiyorum
Skardelen Brcadn bilgim yok ama doktoruna ulasabiliyorsan ona sor yada doktora felan bı git bence ne olur ne olmaz
asliiyorgunn bebegimvebennn bende perşembe günü gittim 2281 di boyu da 45.5 cm çok şükür iyi dedi doktor. Ya bugun Bi tuhaflık var düzensiz ama sancı girip girip çıkıyor 🙄
bebegimvebennn asliiyorgunn oy maşallah💕💕 bende haftaya gidecem tekrar bu ara cok yoruldum ama ev taşıdım yemek düzenim bozuldu benim😥 geçen hafta benimde regl sancım gibi sancılarım vardı doktoruma soyledim normal karşıladı olur demişti
asliiyorgunn bebegimvebennn ya en azından bebeğimiz Bi 36 haftayı görseydi içim rahat edecek inşallah erken gelmeye kalkmazlar endişe ediyorum ben 🙄
bebegimvebennn asliiyorgunn ya bende de aynı korku var bu kadar olur🙈😀 sezeryan mı normal mi düşünüyorsun