Busra_2734 Merhabalar anneler ilk gebeliğim ve bebeğimi ne alacağımı bilmiyorum gereksiz hiçbir şey almak istemiyorum ne alacağımı da bilmiyorum acaba yardımcı olur msnz neler alınmalı
Aycaaa571 Busra_2734 hastane çıkışı, zıbınlar, atletler, uzun kollu bodyler, puset, bebek arabası, anne yanı, biberon, emzik, ağız bezi, battaniye, çok amaçlı bez, uyku seti, beşik, küvez daha vardır heralde aklımdaki bunlar
MomsZe Busra_2734 0-3 ay kıyafetlerinde abartmanıza gerek yok 3-6 ay alın gerekirse kıvırıp giydiririz. Bebek bezi stok yapmanıza gerek yok ben şimdilik Prima Pure 1 numara aldım kullanınca bebiş severse yenilerini o zaman alıcam. Ben sadece 4tane yenidoğan takımı aldım. Burada bir şeyler var bakmak isterseniz https://ty.gl/8om836g1f4
Deniz59 Busra_2734 ALDIKLARIM 6 adet yeni doğan zıbın 1 adet 9/12 ay zıbın 10adet 3 ay zıbın 4adet 6 ay zıbın 8 adet 3/6 ay zıbın 2 adet patikli alt 6 ay 2 adet patikli alt 3 ay 2 adet 3/6 ay kazak 4 adet alt 6/9 ay 3 adet 3 ay tulum 2 adet 6 ay tulum 1 adet polar tulum ayaksız 3 ay 2adet 5 Li 1 adet 10 lu hastane çıkışı 3 adet şapka 2 adet havlu 1 adet Müslin örtü 12 adet ağız mendili 15 adet çorap 4 adet bandana 1 adet nohut battaniye 3 adet ince örgü battaniye Bebek bakım malzemeleri Biberon Emzik 2 Li omuz örtüsü 3 ay alt üst takım Yenidoğan alt üst takım 2 tane 3 adet Yenidoğan tulum Kundak 2 tane eldiven 2 tane patik Müslin mendil ANNE İÇİN Emzirme sütyeni Göğüs ucu kremi Göğüs ucu pedi Depend külot 2 adet pijama takımı 1 adet gecelik elbise Emzirme atleti ARAÇ GEREÇ Beşik Bebek arabası Gardolap Cibinlik Örgü yan korumalığı Bebek bakım çantası Valiz Puset minderi örtüsü KİŞİSEL BAKIM Kulak çöpü Sleepy yenidoğan ıslak mendil Sleepy yeni doğan bez Küvet Bakım örtüsü
Deniz59 Busra_2734 😂 valla bitti dedikçe ihityaç bitmiyo tam bitti diyorum gene bişeyler eksik oluyo ama şuan herşey tamam 😁