Deryaerbil ZumrutHanim canım daha iyiyim kültür temiz çıktı bazen akıntıdan agrım oluyor ama sirke çık iyi geldi
glzglz Benim de idrar yollarım fenaydı artık kanama geliyordu idrar yollarımdan ve şiddetlenmeden önce bir kutu antibiyotik bitirmeme rağmen daha da ilerledi bol su bunun ilacı. idrar kültürümde de üreme olmuştu. İlaçları kullanıp bol bol su içmek gerek.
ZumrutHanim Deryaerbil idrar vajinal temiz ama tamidrarda 7 lokosit cikti. monurol icme dedi bolsu ic dedi ama icemiyorum kanda da crp 24 cıktı. hastaneden tahlilden bıktım. onkdr ilac iciyorumki monurolden korkuyorum. x kategorili antibiyotik ictim ondan once de. sag bonrekte genisleme var o takip istiyor hicbisi yapasim yok cok yorgunum 2 gundur kasilmam cok
BEB_133 mathildaa başka hastaneye de gidin derim agustagustosun 9 da yatış verdiker 5 gün yattim kanda ve idrarda çok yüksek enfeksiyon vardı damedamar yolu ile antibiyotik tedavisi veriler 26 sında tekrarladı gttim tekrar beş gün yattim ve aynı işlem uygunladi çıkışın oluncada antibiyotik yazdılar bol su içiyorum bebeğe geçmediği sürece sıkıntı yok başka hastane başka doktora gozuk korkma birşey olmaz o zaman 26/27 haftalikdimnaukur şuan 34 haftaya girdik