Tatlisanne Kızlar 7 haftaligim ve koku hassasiyeti problemim başladı et yemek kokularına ve bircok seyin kokularına migdem bulanıyor sizce simdiden normal mi bu ve benim gibi olan var mi yaaa ne zaman geçer bu??
OktayMeltemSahin Tatlisanne inanırmısın 4 ayımda geçti mutfağın önünden geçmiyordum ağlıyordum zaten evdede duramadım ya annemde ya kaynanamda göçebe gibiydim aynı haftalarda başladı seninle 4.ayda geçti Allah yardımcın olsun zor durum
svmeybgl Tatlisanne bende öyleydim 14+4 ğm mide bulantılarım azaldı ama hala yemek yapmaya dayanamıyorum 😢
Buketali Tatlisanne evet gayet normal canım hamileliğin belirtileri 😘 ben tiksindiklerimi hala yiyemiyorum 31. Haftadayız ama 4. Aydan sonra biraz daha iyi geçiyor hamilelik
Espbulut Tatlisanne ben Boyacıların kullandığı ufak maskeler var ya onunla yemek yapıyordum mecburiyetten ve maalesef et kokusuna karşı tiksinmem hala devam ediyor inşallah tez zamanda geçer sizinki 🙏
Mucizeveannesi Tatlisanne ben 16 dayım bir kaç haftadır biraz azaldı hala var bende bekliyorum ,bütün kokuları bu kadar detaylı almak çok kötü birşeymiş🙄
Kubra29 Tatlisanne benimde o haftalar da başladı canım yemek yapamıyorum bulantıdan yemek yiyemiyorum kilo kaybı yaşadım 15 +4 oldum ama hala devam ediyor Allah yardımcın olsun inşallah uzun sürmeden biter
FerideMustafazade Ya ben 9 haftalığım her kokuya midem bulanıyor Amma kusmam yok çok şükür Bide ben koku hatırlıyom ya eşim sorunca noldu diye inanırmısınız o iğrendiyim koku tekrar burnuma geliyo yine tekrar midem bulanıyo 😫