Pcan Gkcdila bende 29 haftadayım 12 kilo almışım, şeker yok dikkat de ediyorum ama bünye işte. Birde vitaminler bence kilo yapıyor.
gldn065807 Gkcdila canım valla 13 haftama girecem 58.6 başladım 56 düşmüşum benimde sekerim var dikkat ediyorum Endokrin takipliyim bizimde eşimle hergun tartışmamız sen neden kilo almuyo sun 🙄🙄🙄
Fatmakara97 gldn065807 bebeğin kilosu iyiyse haftasına göre hiç sıkıntı yok şanslıyız o konuda tabi sonuna kadar durumumuz ne olur bilemem 🥰😊
gldn065807 Gkcdila yok canım hiç kusmam yok mide bulantimda olmadı şükür biraz iştah kaybı oldu okadar ama yinede yedim özellikle meyve falan
iremcannn1907 Gkcdila aynen ya hiç kilo almayım aman diye korkularım yok çünkü hayatım boyunca hep en fazla 50 gördüm 😂 bide bebiş ve ben sağlıklı olalım yeter bana 🙏❤️
Fatmakara97 Gkcdila canım bence mide bulantısı olmadığı için almışsın 26. Haftadayım ama sadece 2 kilo alabildim hala midem bulanır haftada en az 1 defa kusarım
gldn065807 valla canım şekerim olmasa hiçte takmam oğlumda 15 kilo aldım 40 haftada doğum yaptım doğumdan sonra hemen 11 kilo gitti bunda etmek zorunda olduğum için maleswf
gldn065807 Fatmakara97 şükür gayet iyi hatta doktorum bu konuda çok memnun ne kadar kilo almazsan bizim için okadar iyi dedi sonunu bende bilmiyorum hayırlısı 😅
Curcu Gkcdila tsh değerlerin nasıl? Hamilelikte yükselebiliyor o da kilo alımını hızlandırabilir. Benim de yüksekti hızlı kilo aldım şimdi değerlerim normale indi kilo alımım yavaşladı tabi beslenmeme de çok dikkat ediyorum
Minik1baby 29.haftamdayim 6 kilo almışım 63 le hamile kalmıştım. Şuan 69 um üzülüyorum iki haftada aniden 3 kilo almışım. Doymuyorum yiyince de migdem ağrıyor yanıyor ne yapsam şaşkınım 🥺
Damli Gkcdila ödem de olabilir ben 17 kilo almıştım doğumdan 3 gün sonra 12 kilosu gitmişti şok olmuştum sıkmayın hamilelik kiloları uçuyor gidiyor hamur işi Abur cubur tüketmemeye özen gösterin yeterli