Su123 mco duş aldımızmı acaba stres yapmayın sıcak suyla masaj yaparak yıkayın göğsünüzü geliyor inşallah hemen gelir onun dışında komposto için bol bol su bulgur pilavı pirinç pilavı
unemere mco üstte kalsın diye yazıyorum. Büyükler en güzel sütü bulgur yapıyor diyorlar bir deneyin isterseniz. Kendi düşüncem olarak da göğüsünüze masaj yapın inşallah bir an önce gelir 🌸
Seldamm Hayalllllll bol su diyolar bend3 onu denicem bu kes bide pekmesi sulandirip ic b3lki ise yarar canim
Aleynanin_annesi34 mco ayran, rezene çayı bol bol su birde petibör bisküvi bular süt yapar özellikle rezene çayı ve ayran, şekeriniz yoksa da şekerli çay off acaip süt yapayor tecrübeyle sabit. Birde doktorlar hep der sezeryan olanlar 1 ay ancak sütü gelebilir yani çok geç geliyor ama siz hep sağın pompayla yada bebeğiniz yanınızda ise emzirin. Bu yukarı da saydıklarım hepsi de süt yapar uygulayın
biranne_1 mco bana ebe 7 tane kuru incir 2 bölüp 5 bardak suyla kaynat gün içinde tüket dedi faydasın gördüm .. birde bol su ve bebeğinin emmesi fazla emme fazla süt yapar ..
Hayalllllll Seldamm denedm bana yaramadı bunlar ilk çocuktan sonra sütüm kesildi benim anlamadm gitti
Mr1517 mco stresten kaçın, ılık bir duş al. Rezene çayı ama aktardan tane tane demlensin. bol bol su tüketimi. pırasa çok güzel süt yapıyor. ilk sütü sağma makinanla sağ öyle ver olmadı , dene geliyormu yada elinde yokla devamlı bebeğine yoklat
Cancan1 Yeni sezeryan olmuş biri olarak söylüyorum sıcak su torbasını gögüslerine koy sürekli sıcsk tut ve sürekli memeyi ver kanallar açılıyor sıcak çok iyi geliyor. Mısır patlatması, rezene çayı, bulgur pilavı, bol su, hurma, kayısı bol bol ye
hepoyleolurzaten mco Rezene ısırgan otu çayı, bol bol su ve dut kurusu önerebilirim. Kuru dutun suyunu da içebilirsiniz, yiyedebilirsiniz. 🌸
Denizfdn mco 9 gun oldu doğum yapali bol su kayisi suyu ve lokum en onemlisi her firsatta sk sk emzirdim dk tuta tuta hastaneden cikmadan beyaz sutum bile geldi
Dilaraeslem mco süt yapıcı dalar içecekler evet tüketebilirsin ama bu süt gelme meselesinin en mükemmel tedavisi emzirmek emzirince beyne sinyal gidiyor ve vücut süt üretiyor bebek emdikçe süt geliyor.. çoğalıyor… eğer bebiş memeyi tutuyor damla damla da olsa süt geliyorsa. Bırakın onu emsin aç kaldığını düşünüyorsanız şırınga ile (bebek memedeyken) ağız kenarından minik minik damlalarla mama sıkabilirsiniz. Denemenizde fayda var şifa olsun