Elifkckgln İyi akşamlar arkadaşlar bugün itibariyle 35 haftalık olduk ama 1 haftadır falan aşırı halsizlik duygusallık var burada şöyle temizlik yaptım dip köşe temizledim yazan arkadaşlara şaşırıyorum nerden buluyorlar o enerjiyi bende mi bi sıkıntı var acaba
mhtpmhtp Elifkckgln ben 18.haftamdayım ama bazen gayet iyi oluyorum iki gündür kafam kalkmıyor sürekli yatmak uyumak istiyorum. Öğlende biraz iş yaptım ufak tefek sanki çok büyük iş yapmış gibi yoruldum. Sanırım dönem dönem halsizlik oluyor.
Nazlimsu Elifkckgln ay vallahi 21+5 olduk inan varya şöyle kafami kaldırayım halim yok hep yatasim var ya
TugceTekin123 Elifkckgln bende halsizlik bazen mide bulantısı yoğun baş agrısı hiç bişey yapmak istemiyorum 1 haftadır bende öyleyim 30 haftalığım bende
Gizem93 mhtpmhtp evet bende 16.haftamdayım 2 3 hafta once gayet enerjiktim bu hafta enerjim cok düsük yerimden kalkmak istemiyorum dönemsel oluyor galiba anlam veremedim. Halbuki 2.trimestarda çok enerjik olunur rahat gecer falan demisti doktorum😶
Elifkckgln Aynen bende ev o kadar dağınık ki kalkıp iş falan yapacak halim yok herşeye ağlama hissi sanki gebeliğimin ilk aylarına döndüm tekrar
leylo29 Elifkckgln ayni bnde oleyim canim halsizlik bas agrisi hic bisey yapasim yok vlla 4 ayimiza gircez buyuzden esimle tartisiyoz temizlik yapmiyon diye😔
mhtpmhtp Gizem93 evet hatta 3-6 ay arasına balayı ayları diyolar😃yine de ilk aylara göre daha rahat tabiki ama mide bulantısı Bile 4.ayımda geçti dedim iki gündür mide bulantım var yine çok samimi bir eczacım var o dedi mide bulantısı da halsizlikte dönem dönem vuracak bir günün bir gününü tutmayacak çok normal hepsi sonuçta bir can taşıyoruz çok şükür🤲
Gizem93 mhtpmhtp Evet haklısınız psikolojik olarak bile gun gun degisebiliyoruz. Bunlar gecici elbet geçecek Allah kötü hastaliklardan korusun hepimizi🌼
Sehzade Elifkckgln Ayni durum bendede var son haftalarda halsizlik ve mide bulantısı bide sürekli uyuma isteği oluştu anlamadim 🤔