Gizem2312 Hayal0102 canım benim sorabilir misin odalar nasıl tek kişilik mi misafir alınıyo mu yani annem ve eşim kalabilecek mi benle ve bebekle ebeler nasıldı normal doğum mu yaptı Sancıları için kendi odasında mı duruyor yoksa toplu mu sancı çekiyorlar. İstediğin sorudan başlayabilirsin 😄
Hayal0102 Gizem2312 O pandemiden hemen önce doğum yapmıştı ama hala kontrole aynı doktora gidiyor normal doğum yaptı o da tek kişilik odada zaten ozellerde genel.olarak öyle odalar da doğumdan sonra da tek kişilik odandasin ebelerden doktordan çok memnundu ben Ankara’dayim sırf orası olsun diye gel adanada yap diyorlar bana bile 😀 benimle aynı haftalarda bir tanıdığımız da var o da oraya gidiyor hatta eltim çok memnun kaldığı için. Doğuma giren personeli bile bayan istedi ve öyle yapmışlar gene de tekrar sorayım belki ek bir şey söyler
Hayal0102 Gizem2312 tekrar sordum canım o çok çok memnun nursel hanıma gidiyor iki defa orda aynı doktorda doğum yaptı eşini yanına istemiş doğumhaneye de almışlar pandemi şartları değiştirmiş olabilir ama sen ara sor bence doktor çok güler yüzlü ebeler de öyle dedi çok ilgilenmisler elimi tuttular dua ettiler masaj yaptılar diyor şuan doğum 5 bin mis Allah gönlüne göre versin inşallah 💐
Gizem2312 Hayal0102 amin teşekkürler allah razı olsun benim doktorum dışarda da anlaşmalı hastanesi medline o yüzden sordum. Teşekkür ederim tekrardan allah senin de bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
merakliblog Nimet16 bugün sordum 5bin dediler. Eğer nursel ve ya rıza hoca olursa 5500 tl. Ocağa kadar zam yok, ocakta olur mu bilmiyorum dedi personel
Gizem2312 Nimet16 ben dışardan doktorla yaptım bugün sezaryen 7500 lira. Kendi doktoru nasıl bilmem. Ama ameliyathane ekibi müthiş hemşireler deseniz öyle. Tavsiye ederim
Nimet16 Gizem2312 güzelyalı ve orası arasında kaldım ya konyadan geleceğim annemin yanında doğum yapmak için güzelyalıdaki doktoruma bayılıyorum orasıda ilgilimi bilmediğimden derin araştırma içindeyim valla cnm