rabiiaaaa Kızlaaar ne durumdasınız varmı benim gibi sabırsızlıkla bekleyenler ? Ben erken gelir derken bizim kız naz ediyor pazartesi kontrolüm var gelmezse suni verebilir doktorum duruma göre bakicaz içim içimi yiyor değişik duygular içerisindeyim 🤷
Yoncca rabiiaaaa Benimde 39+3 kilolu biraz bebek pazartesi suni sancı verecekler bana bakalım hayirlsi 😞
Sevgikaya1525 rabiiaaaa benim oğlanda 40+2 olck bu gece ama gelmek istemiyor glba 😂ki erken doğum tehlikem vardı
Zehrayrr Elif8888 biz de 40 olduk bugün ama oğluşum gelmek istemiyor 🥺 doktor 1 hafta daha bekleyelim sancın gelmezse suni ile başlatacağız dedi inşallah gelir yavrularımız
rabiiaaaa Zehrayrr benide bekletir mi bilmiyorum pazartesi duruma göre bakicak geriliyorum beklemek zor valla belirsizlik
Hly01 rabiiaaaa bende 39 6 yım pazartesi sezaryen istedim ne açıklık var ne bir belirti suni bile versem yüzde 90 sezaryen olur diyor çünkü bebek hala yukarıda ve açıklık sıfır korkuyorum ama beklemekten de bıktım
rabiiaaaa Hly01 benim kasılmalar ağrılar oluyor ama yalancı sancı dedikleri şey galiba geçiyor bı sure sonra
aiseerol rabiiaaaa Birebir aynı durumdayız 39+4 ve pazartesi kontrole gideceğiz kendi sancımla doğum yapmak istiyorum nasip olur inşallah 😔
rabiiaaaa aiseerol bende çok istiyorum normal olsun ama bakalım saglikla gelsinler de nasıl geldiği önemli değil ❤️
Sedaarii41 rabiiaaaa devlete gidiyosan 41 e kadar bekleticek ve en son suni vericekler oda olmazsa sezeryan bana öyle dediler ebeler
Zehrayrr rabiiaaaa benim kasıklarıma ince ince sancı giriyor ilk defa sert bir sancı hissettim neye uğradığımı şaşırdım 🥺
rabiiaaaa Sedaarii41 özele gidiyorum bebek de sorun yoksa belki biraz daha bekletebilir diye düşünüyorum