Powergirls Alparslaninannesii az önce arkadaşımla konuştum erken gebelikte onunda öyle cikmis kan vermiş negatifmis güvencim kalmadi teste ama benim hiç çıkmazdı böyle.😪
muge1661 Powergirls peki arkadaşının benim ki kadar mı çıkmış çizgisi☹️ Yani gözle görünse bile negatif mi çıkmış kanda ?
Alparslaninannesii Powergirls anladım cnm ama ben de kendimi hamile gibi hissediyorum bilmiyorum belkide hamileyimdir inşallah yaa his var içimde yani
Powergirls Alparslaninannesii benimde bütün belirtiler var karnim ağrıyor kokulara hassas oldum dün de mide bulantısı kusma olunca yapayim dedim kasiklarim karnim ageiyor surekli inşallah iğneden değildir 😄
Alparslaninannesii Powergirls İnşallah cnm benimkinde çok ağrıyor kasıklarım usutmekten mi başka birşeyden mi bilmiyorum
muge1661 Alparslaninannesii kızlar benim hiç belirtim yok ya, ama sadece sanki hafif bir iğne batması var oda komple bacağıma vuruyor ağrısı çok hafif ama.
Alparslaninannesii Powergirls kan vermeye gidecem cnm birazdan lütfen dua edin pozitif çıksın sağlıklı olsun