Ley565381 Kızlar aranızda iki kez düşük ya da kürtaj olanlar sonrasında genetikte ilgili test yaptırdınız mi? Nasıl bir yol izlediniz?
Mlhameliha Ley565381 ben yaptım canım iki kürtaj 1 düşük oldu araştırmaya gittim genetik hastalık çıktı
ikimelekannesii22 Ley565381 ilk bebeğimi kaybettim kürtaj oldum hemen genetik testi yaptırdım tekrar hamile kalırsam aynısını yasamayım diye 😏
Mom566 Ley565381 genetik tesy yaptırdık kromozom testi yaptırdık onlar sonucuna göre de kan pıhtılaşması testi yaptırdık
Merianes Ley565381 4yil icinde 1 dusuk 1 down sendromu sebebi ile kurtaj 1 dis gebelik gecti basimdan, doktorum genetik test istedi temiz cikti. Suan 30. Haftamdayim. Kismet böyleymiş :)
selenaras bende yaptırdım fakat hiç bi problem çıkmamıştı 2 kürtaj sonrası sağlıklı bi şekilde oğlumu kucağıma aldım sanırım kısmet böyleymiş..
Fatmanureser Ben düşük ve kürtaj yaşadım sadece rahim filmine girdim temiz çıktı daha sonra gebe kaldım progesteron ve coraspin kullandım
Ley565381 ikimelekannesii22 keske bende oyle yapsaymışım. Şimdi tekrar aynı şeyleri yaşamazdım belki de.. Özel hastanede mi yaptırdınız acaba testleri?
ikimelekannesii22 Ley565381 devlet hastanesinde yaptırdım doktora söyledim sağolsun yaptırdı normalde 2-3 kayıptan sonra yapılıyormuş