Seldamm dakpinar- aslinsa cok fazla dikkat etigim bisey var diyemem sadec3 beyaz ekm3kteb uzak durdum abur cubur yemedim yediys3m d3 tadimlik bol su iciyorum birde
dakpinar- Seldamm ben ekmek , hamur işi yemiyorum ama kuzum su da çok içiyorum ama 25. Haftamda 5 kilo aldım 🥺
leylo29 Lemanbal Ne guzel canim vlla bnde 52 hamile oldugumu ogrendim suan 4 ayimiza gircez 55 kiloyum☺️
tlnnlt momsturk doktorum diyetisyen ile görüş dedi ama ben doğuma kadar sanırım 5 kilo daha alırım ☺️🙈
Semiha_ Nazendehanim ilk 3 ayı kusma şeklinde ağır geçirdim canım 7 kilo verdim o ara sonrada sağlıklı beslendim geri almadım ☺️☺️ Çikolata hamur işi vs vs asla yemedim
dakpinar- Pembe_duslerr çok su içiyorum günde 3 litre , 25. Haftamdayım 5 kilo aldım yani 4,5 tu sabaha kadar 5 oldu 🥺😍 ama hıc hareket yok evdeyim hep , yemek mi yemesem acaba 😍😀
Seldamm dakpinar- ilk gebelikse vicut daha cok meyilli kuzucum kilo almaya ben ilk gebeligimde 20 kilo aldim dusun duba gibi oldim
Evrim1906 Lemanbal 55le oğlum da 55le hamile kaldım 75le doğuma girdim şimdi 2.gebeliğim odana 55 de kaldım 55 kilo bana yaramıyor galiba
Bebeksum Kardeleen ayy bende 52.5kg ile hamile kaldım 34haftada 10kg almışım bakalım kaçla kapatıcam😀
Kardeleen Bebeksum geçen hafta hiç kilo almamıştım bu hafta bi kilo birden aldım hiç belli olmaz yani 😃
AlyaEkmen_ 23.haftadayız 2kg almışım ama 20.haftadan sonra aldım onlarida 20.haftaya kadar hiç almamıştım 🙈