Fatma_4224 Bugun klomen de 3. Gunum gelin beraber bekleyelim ilacı kullanıp hemen hamile kalan varmı arkadaşlar ❤️ Agustos ayında femara kullandım ama gebelik elde edemedik 4 yıldır evliyim 2. Ayımız tedavide
annesinin_beybisi Fatma_4224 aslında femara klomenden daha etkili bir ilaç yumurtlama çatlama mi olmadı yoksa gebelik mi oluşmadı
Boncuk34 Fatma_4224 canım ben 3 ay klomen tedavisi gördüm hiç işe yaramadı bende en son bu ay kendi isteğimle femara ve yumurta çatlatma çiğnesi yaptırdım 31 Ağustos’ta bugün testimde çift çizgiyi gördüm inşallah rabbim sizede görmeyi nasip etsin 🤲🏻
Fatma_4224 Nazlii__ yok canım yumurta tembelliği olanlar yada daha hızlı yumurta büyütme amaçlı kullanılıyor
Nazlii__ Fatma_4224 Fatma_4224 rabbim çabalarınızın karşılığını verir inşallah benimde adet düzensizliğim vardı 2 ay düzenleyici kullandım birde folik asit ayımda adet olamayınca yine düzensizleşti diye doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim yumurtalıklarımda sorun yoktu ama düzensizlik var diye O kadar umutsuzdum ki hamile olduğumu düşünmemiştim ama rabbimin mucizesi işte Dualarım sizinle canım rabbim en kısa zamanda sizlere nasip etsin inşallah ❤️
Fatma_4224 Nazlii__ Amin canım cok sağol bende de düzensiz lık var 35 gunu buluyor bazı zamanda geçikiyor bazı zamanda erken geliyor. Yumurta tembelliği var denildi inşallah faydasını görebilirim
Fatma_4224 annesinin_beybisi valla çatlayıp çatlamadıgnı bilmiyorum canım ilaç bittikden sonra doktorun cagırdıgı tarih de gittim solda iki yumurtan var biri 14.5 birisi 16.5 m dedi çatlama için de bişey soylemedi yani birdaha çağırmadı haftaya cuma gidiecem kontrole doktora soracagım catlama iğnesi kullanacak mıyız diye yada tekrar kontrole geleyim mi çatlamayı takip etmek için dicm
Fatma_4224 annesinin_beybisi evde daha 2 aylık femara ilacım var ama doktor klomen verdi bilmiyorum nedenini
Fatma_4224 annesinin_beybisi 27 agustos da doktora gittim 11 eylulde ise adetim geldi çatlama olsaydı sanırım erken gelmezdi demi cunku daha yumurtam çatlayacak kadar büyümemişti ve kontrolden adet gunune 13 gun var
Fatma_4224 Boncuk34 ah canım maşallah rabbim evladını sana bagıslasın. İnşallah hamile kalabilirim cok üzülüyorum tedavi işe yaramaz diye
Fatma_4224 Boncuk34 yumurta çatlatma iğnesini siz mi istiyorsunuz doktor gerek görmüyor mu yani bende bu gidişimde soracagım çatlatma iğnesi olmalı mıyım diye
Kbra061888 Fatma_4224 doktor karar veriyor eğer yumurtanız belli bi olgunluğa gelmiş ve hala çatlamamışsa çatlama iğnesi vuruyor
Fatma_4224 Kbra061888 tamam guzelım bu gidiş de soracagım belki yarın bir gun gel takip edelim ona gore vereyım diyebilir inşallah faydasını gorurum artık hamile kalmak istiyorum
Fatma_4224 Kbra061888 inşallah canım sizlerden istediğim sadece dua 🤲🏻🤲🏻 kimin duası kabul olacak bilinmez ama yine de rabbim kabul eder 🥰🤲🏻🤲🏻