busralivaa kentte hüseyin mıhcı adada hasan öztekeşin arasında kaldım. varsa devlette ilgili bi doktor ona da gidebilirim doğumu kocaelide yapıcam inşallah
Pcoslubiranne busralivaa kentte huseyin mihci.Devlette Ugur bey diyorlar ama sira almanin imkani yok ve hic rahat degilmis.Surekli gideceksen önermem.
Aleynaarslan busralivaa devlete gidiyorum Uğur Çobanoğlu ve çok iyi bir doktor randevu bulmak zor oluyor ona ama en başından beri ona gidiyorum çok memnunum
Aleynaarslan busralivaa ada hastanesindede Esra hanım var o ilgili onada 2 sefer gittim gayet iyi ilgileniyor hemde Güler yüzlü
Pcoslubiranne busralivaa Alabilirsin ama istedigin doktora değil.Internetten de sira bulmak cok zor haftalar sonraya veriyorlar.Ozel ilgi istiyordan devlete gitme derim.Ben başından beri Hüseyin mihciya gidiyorum.
busralivaa Pcoslubiranne fındık için geldik eylülde dönücez en fazla iki kez giderim de ilk gebeliğim ve ilk kontrol olcak sadece evde test yaptım 5+3
Pcoslubiranne Pcoslubiranne devlette seni aliyor sandalyade de başka hasta oluyor ve çok kalabalik Giren çıkan belli değil.
Pcoslubiranne busralivaa ikisie de gitsen fark etmez mihci keseyi gordukten 1 ay sonraya veriyor kontrolu ama istersen gidersin tabi.Devleti bilmiyorum ama.