Sedius Arkadaşlar ben yaklaşık 32 hafta 3 günlük hamileyim doktora ne zaman gitsek kızım yüzünş göstermiyo devamlı kordonuyla yüzünü kapatıyo doktor bile şaşırdı artık çünkü fazlasıyla oynadığını hissediyorum sizde öyle bişey oldu mu yada duydunuz mu normalmi birde kaç haftalıkken doğum yaptınız
cinderella Sedius bende 32 Haftalık hamileyim bizimki de hep arkası dönük yatıyo yüzünün ultrason fotoğrafını istiyorum doktor yine yüzük dönük çok zor olur onu döndürmemiz diyo bende meraktan Çatlıcam artık 😄
Fidashka Sedius evet canim 33+2 haftadayiz ve her gittigimizde gostermiyo hep ayni sekilde eliyle yuzunu tutuyo,bacaklarinida bir birine sıkıyo.ne yuzunu ne cinsiyet organini dogru durust gostermio😃
Aysehatun Sedius benim kızımda aynı canım 25 haftalık hamileyim her ultrasonda yüz üstü uzanıyor ya secde eder pozisyonda hep popişi dönük yani bize 😅😅😅Hiç fotoğrafımız yok malasef inşallah önümüzdeki haftalarda yüzünü gösteriri bakalım
Esracim Sedius benim bebekte aynı hep sırtı dönük. Plesenta da karın hizasında olduğu için yüzü dönük olduğunda bile goremedik
58Vildan bizim çocuk ultrasonda görünmüyo 😂😂 nasıl anlıyosunuz kızlar ben hep su görüyorum sığmıyor ekrana da sıpa 🙈
belgintirpan Sedius bizde 34 haftalığiz bi 20.haftada detaylıda görebilmiştik yüzünü son bikactir göstermiyo eliyle kapatiyo yüzünü inatçı heralde biraz :)
Zeyneptzgn Bende 37 haftalığım ama benim kızımızda ya arkası dönük yada eliyle kapatıyor bende meraktan çatlıyırum 😊
Cansum1 Geçende ALİSAM dayamıs kafasını plesentayaaaa 😄 Ama bu hafta kaçamadı doktor teyzesinden elini almış yanağına koymuş kara kara düşünüyor birde elini emerken var pozu baya uğraştı doktorumuzda inat etti poz alacam diye😍😄
4283eslem Sedius bnm kızımda bir kere gösterdi sonra hep plesentasina yastık gibi yatmış sakladı bidaha da göremedik.😊demekki çok utangaç kızlarımız😋😋