Clementinee Kızlar 17 haftalık hamileyim normalde hafif enfeksiyon cıktı tek dozluk Monurol verdi doktorum sarı akıntım hafifledi ama afedersiniz su gibi akıntım var ben onu terliyorum falan sanıyordum ıslaklık oluyor çamaşırımda yaşayan varmı bu durumu
fatma-kpnk Clementinee 31 haftalık hamileyim kuzu benim en başından beri o şekilde normal bişey endişelenme 🌸
elfmoom Clementinee evet ben. normalmiş korkma 🙏🏻 vücut sıcaklığımız da yüksek ya ondan hem terliyoruz hem de şeffaf renksiz su gibi akıntı geliyor
Clementinee fatma-kpnk yaaa normalmii hani başlarda terliyorum falan sanıyordummn ama o sıcaklarda gitti 🤷🏻♀️ Teşekkür ederimmm🥰🥰
Clementinee @esrabalkau merhaba sorunumu yanıtlarsanız çok sevinirimmm dün söylemiştiniz yardımcı olabileceğinizi 😇
Clementinee elfmoom ayy evet yaa başlarda sıcaklarda ter sanıyordum ama şimdi havalar serinledi anlm veremedim doktoruma sormayıda unuttum 😞 aklıma takıldı dedm suyum falanmı sızıyor
elfmoom Clementinee Allah korusun🙏🏻isterseniz bi baktırın ama ben de aynı korkuyla sordum doktorum normal dedi bana