39+5 olduk bugün. Doktor 3600 gram ölçtü bebeğin kilosunu geçen hafta 4 tü neyse demek ki ultrasondan ultrasano değişiyo. Kanlı akıntım geliyo dedim elinde bı şeyle açıklığa baktı açıklığın var o yüzden dedi . Bebek haraketlerini hissediyorum bir sorun yok . Karnım biraz aşağı indi sanki bugün . Neyse ben doktora dört kilo dedim ilk oda beni daha iyi ultrasan olan uzman doktorların olduğu bir odaya götürdü . Orda baktı yanına bı doktor daha geldi 4500 kilo olmadan kesmeye gerek yok dedi sezeryan kastetti sanırım 41e kadar bekletiyoruz dedi yani en beklerse bir hafta daha bekletir . Kızlar sizce özele gideyim mi ? Özele gitsem direk sezeryan diyecekler biliyorum ozeldeki doktorum biraz daha sezeryan yanlısiydi , suyu fln normal dedi haraketlerine baktı nst de hiç sancım çıkmadı . Sizce bekliyim mi bir hafta on gün daha 🥺 çok tedirginim yaa . Bana nedense normal doğum yapamam gibi geliyo hep . 32. Haftadan beri kilosu biraz fazla olduğu için . Şuan bile doktor 3600 ölçtü ama bence daha fazla yaa 😒