EsraRamazanAl bizimki de aynı malesef🤦🏻♀️ 36 haftalık hamileyim geçen hafta kayınvalidem eşimi aradı akrabaları yemeğe gelmek istemiş kendi uygun değilmiş size çağırın ağırlayın senede bir kere geliyorlar dedi bende kabul edemedim az buz değil 7 aile, eşim pide falan yaptırayım yanına bir çorba bir salata yap tamam ne olucakki annem birşey istemiş kıramam dedi, bende hadi onu yaptım ortalığı derle toparla bulaşığı arkasına cayı onun bulaşığı meyvesi kahvesi nefesimi alamıyorum ben bizi hiç düşünmüyor Musun şuan misafir ağırlayacak zaman mı dedim bana küstü vücudumda çok kırgındı daha sabah söylemiştim iyi hissetmiyorum diye, yaptıralım oraya gidelim en azından o zaman bulaşıkla vs sadece ben ilgilenmek zorunda kalmam dedim tamam dedi gittik yaptım yoruldum ettim geldim uyumuşum gece sayıklıyormuşum yanıma gelmiş elini sürdüğü gibi yandığımı farketmiş kalk kalk gidiyoruz dediğinde giyinmeye başlamıştı bile kalktım bende hastaneye gittik ateş olmuş 38.5 doktor nasıl durdun bu zamana kadar bebeğe yazık değil mi çok tehlikeli zamanların dedi müdahale edildi falan eve gelirken nasıl gülüyor sen o kadar hasta mıydın ya diye boğazlayasım geldi yemin ediyorum anlamıyorlar anlamaya da çalışmıyorlar 🤦🏻♀️🤣