Zeyneptuba Arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı. 5+2 gözüktü ultraısnda. Ama şuan embriyoyu göremedik . 10 gün sonraya çağırdı. Siz ne zaman görmüştünüz bebeğinizi
Nehir-Poyraz Zeyneptuba 6+1de bebeği görmüştüm kalp atışınıda duymuştum. 5+4 de görmemiştim sadece kese vardı o zaman
Nazlii__ Zeyneptuba 5. Haftada alttan muayne ile gördük 6. Haftada kalp atışını duyduk ama henüz çok küçük olduğu için çok net duyulmayabiliyor :)
Deletedmom93284 Nehir-Poyraz ayy gerçekten mi yarın benimde kontrolüm var doktorum beni çok strese sokuyor 6+2 oluyoruz inşallah görürüm sizin gibi
Nehir-Poyraz Deletedmom93284 inşallah canım o zaman çok minik oluyor zaten ama kalp atışı falan görünmüştü. 7-8 haftada görenler oluyo korkma sen 🥰
Gebezekali 3.hafta 997 betahcg .4haftada 6mm kese gözüktü. Bir dahaki kontrolüm haftaya. İkiz mi acaba diye düşünmeden edemiyorum 🤔
TubaKaratas Zeyneptuba 6+4 günlükken öğrenmiştim bebeğimi 7+3 ye doktora gitmiştim kesesini kalp atışlarını görmüştüm şükür 🥰🤲🏻
Belizmoms Zeyneptuba 7+3 te hem kese hem bebek hemde kalp atışı vardı . Ben şehir dışında olduğum için doktora gitmeye fırsatım olmadı o yüzden adetimden 18 gün sonra gittim . Hepsini bir arada gördük 😁