HavvaKork Kızlar 13 haftalık hamileyim renkli ultrason randevuyu çok geç tarihe veriyormuş şimdiden randevu alsam olur mu ve hangi devlet hastanesi daha iyi bazıları 15 dakikada yapıp gönderdi diyo kocaelide yaptıran varsa bilgi verebilir mi
ElifNbglsahin HavvaKork renkli ultrason dediğin detaylı ultrason dan mı bahsediyorsun? Bende Kocaeli’nde yim ama devlete gitmedim hiç özele gidiyorum detaylı ultrason içinde Semih özeren var özel muayenehanesi var ona da gittim. Devlet için bi bilgim yok maalesef
Sblatc HavvaKork devlette randevu almak çok zor zaten direk alamıyorsunuz doktorun sizi perinatolojiye yönlendirmesi gerek. Bi kaç hastane de var zaten. Umuttepe, üniversite hastanesi galiba. Hepsinde yok
Sblatc HavvaKork ben araştırmıştım Kocaeli de Gebze de falan 500 600 civarı hastaneye göre değişiyo. Gidebilirsiniz Ümraniye de erbil çakar var orda 380 miş. Bulduğum en uygun yer oraydı
Aycnnn HavvaKork alikahyada kadın doğuma gidiyorsun o sana alan açıyor oradan randevu alıyorsun ben çok geç kaldığım için alamadım malesef eğer normal polikliniğe gidersen alan açar o şekilde alırsın
ElifNbglsahin HavvaKork Semih özeren özel muayenehane si var 800 TL cnm ben 2 kere gittim yaklaşık bir saat bakıyor çok memnunum doktorumdan ilk hamileliğimde de ona gitmiştim
Sblatc HavvaKork alınmıyo diye biliyorum. Ben randevu bulamadım doktora söyledim yönlendirmesi için ama ilgilenmedi bile. Devlette yok özelde yaptır gel dedi. Ondan önce gittiğim doktor bi kaç hastane ismi söyledi işte. Ama önce o hastanede muayene olmanız gerekiyordur belki de oradaki doktor yönlendirir. Bazıları da devlette sadece riskli gebelere randevu veriyorlarmış diye duydum.
HavvaKork ElifNbglsahin çok pahalı o kadar durumum yok devlet hastanesinde yapıyolarmış ama çok işeriye atıyomuş
HavvaKork Sblatc nasıl devlette yok diyo ki umuttepede felan varmış ama işte çok uzağa atıyo ben en iyisi kontrole gittiğimde doktora sorayım
HavvaKork Aycnnn illa ali kahyayamı gitmem lazım gölcük devlete gidiyorum ben kadın doğuma ordaki doktor da yönlendirir mi
Dlnnn Aycnnn Alikahya da falan hiç sıra yok bende alacaktım eğer gebeliğiniz riskli değilse bakmiyoruz dediler
Sblatc HavvaKork işte saçma bi gittiğim doktor öyle söyledi uğramamak için heralde zaten o doktoru hiç sevmemiştim
Aycnnn HavvaKork 24 hafta son detaylı diye biliyorum bunun içinde gitmeden 1 Ay öncesinden perinatolojiye randevu alman lazım çünkü aylık açılıyormuş ilk kadın doğumuna gitmen lazım
Feyza-nur HavvaKork ben alikahyada yaptırdım 10 dk sürdü ama memnun kaldım baska devlette yapan yer yok umuttepe var 230 tl en uygun
HavvaKork Feyza-nur ali kahyada nasıl yaptırdın umuttepede devşetin değil mi ücretsiz olması gerekmiyo mu
eceturan Ali kahya ya bende gittim. Cengiz Coral o beni renkli ultrason icin umuttepeye yonlendirdi. Uzak oldugum icin Yalova devlete gittim. Orda var
Feyza-nur HavvaKork umuttepede özel muayenede var ve detaylı ultrason özele giriyor alikahya için cok ugrastım rendevu aldım 10 dk sürdü ben memnun kaldım