Aslielis Kızlar iki gündür burnum çok kkötü akıyo boğazım acıyodu yutkunurken bugünde öksürük başladı doktora gitsem test yaparlarmı korkuyorum ya
Handan_65 Aslielis Bence gidin test yapin ne olur olmaz simdi gelen giden olur başkalarına bulaşır vebal almayın diyecemde benimkiler kaynanm gorhmcem hastaydı test yapmadılar üstelik kaynanam coxugu okula götürüyordu eltimjn kızını anasinifina kimbilir kactanesi kaptı İnsanlar degisik
Byznr281115 Aslielis sizi korkutmak istemem bende aynı belirtiler vardı pozitif çıktım sizde gidin bence lan sulandırıcı iğne verdiler bana sizin ve bebek sağlığı icim onemli aksatmayın
balbocegimm Aslielis bence yaptır cnm gorumcemde ayni sixin gibiydi test yapti pozitif çıktı eve ilac getiren hemşireler artık grip yok öyle olursaniz hemen test yapın dedi
Zehra1993_ Handan_65 ne kadar saygısız Bi davranış hiç uyarmadınız mı o kadar insanın vebaline giriyorlar bu yüzden virüs azalmıyor
2801 Ben iki gün önce aynısı oldu ama griptim cnm korona geçirmiş biri olarak korona da burun akıntısı hic olmaz olmadı da o yüzden korkmayın mevsim geçişi grip yA da nezle olmuşsunuzdur
Mom54544 Aslielis Tat koku kaybı yoksa griptir bende de var 2 gündür ama tadım kokum yerinde ihlamurla boğazımı yumusattim bı burnum kaldı
annesinin_beybisi Aslielis evet test yaparlar ben covit olduğumda öksürük yoktu ama ilk olarak burun akıntısı boğaz acimasiyla başlamıştı
Handan_65 Zehra1993_ Valla ben okadar nasihat insanlık yapıyorum ki kötü ben oluyorum eltimin korkusundan sırf coxugu anaokoluma götürmek için Dışarı çıktılar valla benim vicdanım rahat ama onlar için aynı şeyi diyemeyeceğim
elisss_61 Aslielis öksürük alerjik durum değilse genellikle gripte olmaz canım bi git testini yaptır için rahat olsun
adrmz54 Aslielis canım gidip test yaptır eğer koronaysan kan sulandirici kullanman gerekebilir aksatma