MeryemInal Kızlar jöle kıvamında sarı bişey geldi böyle normal akıntım gibi değil ama nişan mıdır sizce 38+6 yım şuan da gece de gelmiş günlük ped kullanıyorum değiştirmiştim şimdi aynı şekil tekrar gelmiş 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Tugce-ylds MeryemInal canım genelde kahverengi kanlı olur diyorlar ama hiç bilmiyorum ki zamanında gelmiş
Haticecakirr MeryemInal benim de öyle oldu ama doktorum kanlı olması gerekiyor dedi hala o şekilde gelmeye devam ediyor bu 3 veya 4. Dür yani günlerdir 🤷♀️
MeryemInal Tugce-ylds anladım canım evet bende öyle biliyordum ama emin olamadım bazı yerlerde sarı da demişler ama 🤷🏻♀️
MeryemInal Haticecakirr benimde öyle bu üçüncü gelişi bazı yerlerde olabilir gibi yazılar gördüm ama bilemedim
Haticecakirr MeryemInal belki de nişandır işte de zaten nişan dan hemen sonra doğum başlamıyor 🤷♀️Sancıların varsa ve düzenliyse kontrol et canım
MeryemInal Haticecakirr yarın gidicem bakalım sancım yok pek bel ağrım var bir de kaşık kısmım ağrıyo gibi
MeryemInal Tugce-ylds bel ağrım var çoğunlukta ama öyle düzenli giren bir sancım yok sadece böyle iki gecedir hemen hemen aynı saatlerde belden sancı giriyo böyle biraz kalıyo geçiyor
MeryemInal Tugce-ylds kasığımda vardı ilk sonra bele vurdu sanırım şimdi kasığım daha az oldu kaç haftalıksın canım sen
Tugce-ylds MeryemInal en son tam 32+0 de gittim canım 1.800 dü boyu 42 cm di bu şekilde devam ederse 3 kiloyu geçer dedi bakalım 35 de gidicem tekrar Allah nasip ederse 😍