14_aytekin Tugce-ylds benimde oluyor ama baskı en çok özel bölgeme doğru oluyor oraya tekmeliyor ne bilemiyorum🤦♀️
Tugce-ylds 14_aytekin ben kontrole gittiğimde en son 32+0 dı tam bebeğin başının kasığıma doğru dönük olduğunu söyledi doktorum ondan olurmuş 😊
14_aytekin Tugce-ylds evet ya burada bir ebe vardı soruları yanıtlıyordu banada öyle söyledi çocuk doğum pozisyonuna girmiş diyo
Tugce-ylds 14_aytekin hani tam doğum pozisyonunda demedi bana dönedebilir yukarı tekrar ama bu şekilde devam ederse normal doğum olur dedi canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin zaman az kaldı insan heyecan yapıyor 😊😊
Sumeyyems 14_aytekin belirti asla yok bugün muayenem vardı açıklık hala 1 cm sancı 10 u geçmiyor. Hopla zıpla dedi bakalım 😞
Busra_8 18+3 haftalığız 💙 oğluşumla rabbim hepimize hayırlısıyla, sağlıklı sıhhatlı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
YuvarlanamayanPandaa 14_aytekin belim desen ayrı bir dünya kasıklarım altım bambaşka hallerde derken karnımdaki zaten kurtlu 😂
Damla-Ata 14_aytekin 34+6 olduk ama zorlanmaya başladım , gece uykusuzlukları kasılmalar sertleşmeler ağrılar .. umarım zaman hızlı geçer ☺️