bahtnurr1 Kızlar kilosu falan haftasıyla uyumlu ama karın çevresi 10 gün geriden dedi doktor , protein ağırlıklı beslen dedi. Sizce bi sorun teşkil eder mi , bilginiz var mı
ahsenkdnz bahtnurr1 bizde de aynı durum var 2 hafta geriden geliyor karın çevresi doktor iki haftada bi kontrol edeceğiz dedi bana da beslenmene dikkat et dedi gelişimi varsa sıkıntı olmaz dedi
Yokys bahtnurr1 neredeyse 3 hafta gerilikle dogum yaptim minicikti bebegim cok zayifti ama hic bi sorunumuz olmadi cok şükür
Feyza55 Aynısı bendede var karın cevresi 3 hafta kadar gerideymiş doktor eğer böyle devam ederse erken alıcagız dedi 33 haftada yım perinatoloji ye gittim bebeği besleyen damarlarda sorun varmış plesenta görevini tam yapmıyor muş ama biz bebeğin kilosuyla ilgilenmiyoruz suan beyni besleyen damarlar iyi erken almayı gerektiren bişey yok en azından 2 hafta kadar dedi. En kötü ihtimal bebek kilosu düşük doğarmış oda doğumdan sonra 6 aya kadar beslenmeyle düzelir dedi inşallah öyle olur 😔😔
bahtnurr1 Feyza55 bende 32.haftadayım 10 gün geriden geliyor dedi. Perinatolojiye doktor mu yönlendirdi acaba bana bişey demedi protein ağırlıklı beslen dedi sadece. Birde nasıl anladılar damarlarda sıkıntı olduğunu acaba. Çok geçmiş olsun 🥺
Feyza55 bahtnurr1 teşekkür ederim. evet doktor yönlendirdi perinatoloji de detaylı ultrasona bakıyor renkli olarak o damarlardaki kan akışına vs bakılıp anlaşılıyor
bahtnurr1 ahsenkdnz zaten 2 haftada gitmeye başlamıştım banada öyle dedi yedisine dikkat et bakalım dedi sadece
ahsenkdnz bahtnurr1 bahtnurr1 doktoruma sordum hocam korkulacak bisey varmi yok dedi gelişimi durmadığı sürece korkma karin çevresi gelişiyor ama geriden beslenmene dikkat edersen düzelir bende ona göre besleniyorum
Yokys bahtnurr1 yani bazi durumlarda nadir de olsa sorun oluyor sanirim ama karin cevresi geriligi zayiflik diye biliyorum iki bebisim de oyleydi 😊
bahtnurr1 ahsenkdnz diyetisyene de gittim oda öyle dedi doktora sormak aklıma gelmedi açıkçası. Sen nasıl besleniyorsun peki nelere dikkat ediyorsun