iyeaa 5+5 deyiz fena bulantılar kusmalar var ikinci gebeligim ilki bu kadar kötü değildi 😔ne zaman geçecek acaba
Elanurgvn61 iyeaa Yaa kıyamam sana benim de 7+1 şu son 1 haftadır başladı bende mide bulantisi benim de haftaya randevum var ilk randevum bende ilaç isticem Rabbım kolaylık versin bizlere❤
Hayalllllll iyeaa onzdy 8 mg kullanın doktorunuza soruo bir sorununuz yoksa izin verir 4 işe yaramaz 8 alin
zaydn Benimki de 5. haftada başlamıştı 17. haftada bitti canım ilac vermişti bana doktor yanı tamamen kesmese de biraz nefes alabilecek durumdaydım ilaçsız günde 15 kere kusuyordum 🤦🏻♀️
iyeaa yaa daha baya varmış bitmesine 😔bende haftaya doktora gidicem bakalım bana da ilaç verse biraz rahatlasam bişey yiyemiyorum yediğimde gidiyor
Bgz_2105 İlaçsız asla başa çıkılabılecek bır sey degıl kesinlikle bır ılac yazdırmalısınız 17 haftalık oldu artık yavaştan kesiyim dedim ama içmediğim günlerim zehir oluyor 🤢
iyeaa Bgz_2105 hadiya 😔 doktordan isteyeceğim bende bir ilaç versin sürekli kusmak bişey yiyememek çok kötü 🤢
Bgz_2105 Kesinlikle yaZdırmalısın koku hassasiyeti falan yıne oluyor ama yine mideye bir iki birşey gidiyor ilaçla yoksa buzdolabı kapagını bıle acmak işkence😷