ogrencianne35 Zeyyyn ben kadir bitti kızım da uyudu kanal değiştiremedim kaldı öyle izledim sadece müge anli izliyorum 😂 ama şuan kaldım burada 😂
Flyderndkk Biz anne olmak için uğraşalım millet olanın kıymetini bilmesin. Yazık o evlatlara. Böyle anneleri olduğu için. Allahın işine karışılmaz tabi ama keşke böylelerine evlat vermese.
annesinin_beybisi Flyderndkk iste bizi böyle imtihan ediyor onları da evlat vererek deniyor allah bakalım emanetime sahip çıkıcak mi diye
offlineanne ogrencianne35 çocuk demeyecek mi anne sen beni memelerin güzel gözüksün diye mi sattın diye
ogrencianne35 Handan_65 küçüğü de dilendiriyormus baba öyle demiş 🤷♀️ Allah kötüye fırsat vermesin haksızı uzak etsin valla çocukların anası ama kötü işte. eltisi de evlenecekti küçüğü kendisi bıraktı demiş
ogrencianne35 elfmoom yok demedi 😂 ama baba 3 yaşındaki çocuğu dilendirdigini söylemiş ondan almış ondan sonrada evlenecekmiş çocuğu kendisinin bıraktığını söylemiş eltisi
elfmoom ogrencianne35 abbooww ay hamileyken entrikalar çok heyecanlı geliyomuş insana derlerdi de inanmazdım adfafah😂