minikkusummm Ya kizlar ben son dört haftada üc kilo birden aldigim icin ve istahimin arttigini farkettigim icin kendimi durdurmaya calisiyorum biraz dikkat edeyim diyorum ama sürekli sürekli acikip duruyorum ne yiyecegimi de bilemiyorum bana fikir verebilirmisiniz? Az önce biraz acligimi yatistirsin diye elma yiyeyim dedim simdi daha cok acim ne yapsam bilemedim 🤣🤣
yasemiinorhn minikkusummm 19+5 oldum ben bugün ve 49 kiloyla hamile kaldım şimdi bugğn tartıldım 58 kiloyum 9 kilo almışım 🤦🏻♀️ bende ne bulduysam yiyorum öylr sürekli acıkıyorum maalesef
Bsrydmr minikkusummm bence yürüyüş yapın bol bol o zaman istediğinizi yiyebilirsiniz ben öyle yapıyorum tatlıda yiyorum yemekte meyvede ama bazı günler 15 bin adım atıyorum 50 ile hamile kaldım 51 52 o civarda çıkıyorum tartıda 23. Haftadayım bu arada
Mihrimahirem minikkusummm çok fazla doymadan kalkmaya çalışıyorum, acıkınca meyve süt tüketiyorum. Ama çok sık acıkıyorum 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
kbratrkylmz minikkusummm bende de son haftalarda durum aynı. Bir de tatlıyı kısıtlı yiyordum Dr uma sordum sakıncası var mı diye amaaan sal gitsin bu saatten sonra dedi bende öyle yaptım acıktıkça yiyorum hemde her şeyi tatlı tuzlu ve saati farketmiyor 😂
minikkusummm yasemiinorhn yine siz zayif hamile kalmissiniz ben 90 kiloyla hamile kaldim suan 24+3 haftaligiz ve ben 8 kilo aldim toplam 🤦🏻♀️ Saglikli olsunlar yeterki ama elimden geldigince dikkat edeyim diyorum
yasemiinorhn minikkusummm her hamilelikte alınması gereken ideal kilo 11 13 diyorlar ya bence sorun olmaz yine de sen dikkat et yediğine kilo konusu değilde sağlık konusu önemli olan ☺️ Amiin inşallah herkesin yavrusunu kucağına sağlıkla aldırdın Rabbim
alparslanannesii1661 minikkusummm 84 le hamile kaldim boyum vardi Allahtan aman aman kilolu durmuyordum ama bogazim bir acildi pir açıldı hic kısamadim gözüm yemekten baska bisi gormedi suan 31 e gircem 97 98 falanim dogumdan sonra veririm insalalh 😂
Busrabaksii Ben 15+3 oldum bugün. 6.5 kilo verdim henüz almaya başlamadım. 7 hafta aralıksız istifra edip tansiyon problemi yaşadım 2 günde bir serum aldım herşeyden tiksindim. Çizi bisküvi yiyordum şuan görünce midem kalkıyor biskuviden dahi tiksindim yani. Şuan iki haftadır yemek yemeye başladım canım ne çekerse onu hazırlıyorum. Genelde tost ekmek arası oluyo tabiki. BİM’in tam buğday ekmeği ile kaşarlı tost yapıyorum o güzel kesiyor. Mısır gevreği güzel kesiyor. Meyve tüketmiyorum çünkü tatlı yiyemiyorum ve meyvenin tatlısı beni kötü yapıyor. Bu sabah yumurtalı ekmek kızartıp yedim. İlk gebeligim evde yalnızım bide. TV izleyerek yavaş yavaş yiyorum kalkıp bı işimi halledip geri oturup yemeye devam ediyorum hem çabuk acıkmıyorum kahvaltı uzun sürmüş oluyor 😂 kır pidesi yiyorum, normal pide yiyorum, domates peynir çok severim. Domates doğrayıp suyuna ekmek banarak yiyorum. Çorba bide makarna şuan akşamda. Çok sağlıklı değil tabiki ama yeni kendime gelme aşamasında olduğum için ne yesem kâr hastanede yatmayayim yeter gözüyle bakıyorum 😔
FDK2835 Mihrimahirem aynı ben daha masadan kalkmadan acıkıyorum. Artık ne yersem yiyeyim tokken midem yanıyor. Hemen acıkayım saniye geçsin midem bulunmaya başlıyor. 🤰🤦♀️
Bebiscann minikkusummm Çiğ sebze yıka ye, sebze yemekleri ye, canım , yeşillik üzeri beslen, yoğurt ye bolca ve bol su iç. Et hamur işi, gazlı içecek, marketteki şekerli içecekleri, makarna pilavı felan tüketme fazla kilo almazsın