irem9797 Nehir-Poyraz valla başa gelen çekilir 😀😀 Allah hayırlısını nasip etsin Allah yardımcınız olsun
irem9797 Nehir-Poyraz ilk zaman iki kese aynı anda gözükmüyor çünkü biri gozuktukten sonra diğeri gözüküyor aynı anda dollenmemis olabilir arkadaşım da ilk gitti tekti sonra kalp atışını duymak için gittiğinde diğer kese de gözüktü
Nehir-Poyraz irem9797 evet o olabiliyomuş bende okudum bi yerde de acaba işte başına gelen varmı varsa neler yaşadılar merak ettim ama yok sanırım sizin arkadaştan başka 😁
Defne0 Nehir-Poyraz Hastanede bi hastayla konuşmuştum onunda 2. Kesesi sonradan oluşmuş ama bebek canlanmamıştı
Nehir-Poyraz Defne0 işte benide ondan dolayı takibe alacak sanırım cuma bi daha gel takip etcez dedi hayırlısı olsun en azından diğerine bişey olmasında ikisi olursa çok mutlu olurum ama olmazsada diğerine bişey olmasın inşallah 🤲🏻
Nehir-Poyraz Gizematlasada diğer bebeğe bişey olmadı ama dimi etkilemedi bu durum onu. Ayy sürekli bi bekleyiş içinde oluyo bu anneler ne zormuş anne olmak hep diken üstündeyiz 😁
elaveipek Nehir-Poyraz bendede ayni sey oldu ama ben ilk randevumda gordum iki kese birinde kalp atisi vardi digerinde yoktu bir hafta sonra kayboldu bos kese 😊sizin gibi cok karisik hissetmistim ama gidincede uzulmustum
Nehir-Poyraz elaveipek ayy bakalım benim nolcak ya merak ediyorum diğerine bişey olmasın en azından 🤲🏻
3prensessannesii Nehir-Poyraz benim ablamdada öyle olmuştu bi dolu bi boş kese olmuştu 2 hafta sonra giti kese dolmamisti doktor demiş spermler yetmemiş 2nci oluşmamış o boş kese de zamanla kaybolur demiş
Nehir-Poyraz 3prensessannesii bakalım benimki nolcak benim kafamı böyle sonradan çıkması karıştırdı valla anlamadım cuma günü görcez o kese daha yeni oluşmuş zaten. Doktorda dedi ya kaybolur ya büyür takip etcez dedi ilk defa başıma gelince duydum daha önce böyle bişi duymadım ki şok oldum o yüzden çok kafam karıştı
elaveipek Nehir-Poyraz 33. Haftadan bildiriyorum digerinde bisey yok kese kaybolurken kanama falanda olmadi zaten kendiliginden gitti 😌