SenaHifa Yunusemr3m çok üzüldüm sizin adınıza çok kötü insanlara denk gelmişsiniz 😔 su 4 cm den önce patlatılmaz zaten diye biliyorum Allah merhametli kişilerle karşılaştırsın
Sinem12345 SenaHifa arada adet sancısı gibi yaşıyorum da hemen anlık geçiyor sonra belki de o olabilir ☺️
2005_aysn SenaHifa merhaba bende kizima 37+2de dogum yapmistim doktorum erken geldigini soylemisti simdi de oglana hamileyim erkekler erken gelmez diyorlardi birde suan 29 haftaligim
SenaHifa 2005_aysn 40 a kadar dursa iyi olurdu ama yapacak bişey yok 😊belki kendimi zorlamasaydım taşınırken 37 de doğum yapmazdım. Çok şükür çok da erken sayılmaz ama bir sorun yaşamadık 😊
Bebek9 Cok Güzel bir doğum hikayesiyide vala. O kadar hızlı okumaya başladım ki sonu sezaryan mı Normal mi diye 🤣 darısı tüm bekleyiş icinde olanla annelerimize olsun inşallah. Bu arada epiduralin ne . Hamileyim ve bunun ne olduğunu bilmiyom 🙆♀️
SenaHifa Bebek9 amaaan herşeyi bilmek zorunda değiliz 😂 epidural normal doğumda belden iğne vurularak sancı olan bölgeyi uyuşturma işleminin adı canım namı diğer yüzyılın icadı 😂😂 çok teşekkür ederim bu arada Allah herkesi bir avazda kurtarsın inşallah ❤️
zehraakyar SenaHifa özür dileyerek soruyorum ama 37+2 yim 2 3 gündür kabızlık sorunm var ilk gebeliğim şimdi de mide bulantım oluyor sırtımda ağrı var doğum belirtisi mi acaba kasıklarımı sanki sıkıyorlarmış gibi hissediyorum ara ara geliyo çok şiddetli şekilde çok telaşlıym 🥺🥺🥺😢
SenaHifa zehraakyar canım ben daha çok ishal olmuştum. Ama sırtım son 2 gün çok ağrıdı. Mide bulantısı da açılma belirtisiymiş ben açılmam oldukça istifra ettim. Doğum yaklaşmıştır belkidee 🤭🥰
FatmaNur_ SenaHifa canım öncelikle hayırlı olsun Rabbım sağlık sıhhat versin inşallah. Bi sorum olacaktı sana acaba karnin kaç gün öncesinden aşağı indi . Yoksa inmeden mi geldi bebis
SenaHifa FatmaNur_ amin çok teşekkür ederim cümlemize inşallah 🥰 benim 35. Haftada karnım aşağı indi tam o taşınma yerleşme döneminde fazla zorlandığım zamanlarda 😊
FatmaNur_ SenaHifa hadi darısı başıma inşallah bende dip bucak temizlik falan yapayım bari. Bende 35 + 6 haftaligim bizde yeni taşındık sayılır
FatmaNur_ SenaHifa yerleri bezle siliyorum yaa. Mop her yere girmiyor gibi geliyor içimde şüphe kalıyor. Ben en iyisi bir doğum temizliği yapayım belki oglusum gelişi kolay olur😅