Asena17 Hanimlarrr daha yeni sayilirim yani baslardayiz 11 haftaligim ama ben 3 kilo vermisim kotu birsey mi pek birsey de yiyemiyorum mide bulantisindan sizler neler yapiyorsunuz?
Baharrk Asena17 bende 6 kg verdim ama sonra geri aldım merak etme canım o bulantılar geçince iştahın baya açılıyor😅
kalpatisi_ Asena17 normal kuzum bende 4 kilo vermişim. Sonra verdiklerimizin 3 katı geri alıcaz merak etme 😅😅😅
blueberyy00 Asena17 9 haftalıkken 3.5 kilo vermiştim şimdi 11. Haftanin içindeyim dahada verdim mi acaba merak ediyorum normal heralde bulantilardan
blueberyy00 Asena17 hemde ne sinir bozucu eşim gelip gidip yüzün gözün solmuş senin diyor yemek istiyorum ama yediğim şeyi yerken tiksiniyorum
Asena17 blueberyy00 aynen oyle napicagimi sasirdim valla yumurta cok severim yedim de sabah ama kokusu öldürdü beni 🥺
Dermin Asena17 44 kilodan 39 düştüm şuan 17 haftalık hamileyim hiç kilo almadım ama bebek gelişimi kilosu çok guzel doktor sıkıntı yok dedi keşke bende alabilsem 😢
MerveAkbs Asena17 hamileliğimin ilk dönemleri ben de 5 kilo verdim panik yok. Nasıl olsa sonraları alacaksın.
Mihrimahirem Asena17 arkadaşım 20. Haftaya kadar 13 kilo verdi şu an 25 haftalık hamile. Bebeğin gelişimi iyiyse hiç bi şey olmaz yani Allah’ın izniyle