hamileyimkiben merhaba sevgili anneler , 37+0 da 3250 gr çıktı bebek , 40 ı beklerse 4 ü geçer dedi. ne tavsiye edersiniz hem doğumun haftaya falan başlaması hemde bebeğin çok kilo almaması için 😢
Hmyraksoy hamileyimkiben çatınız iyiyse bebeğin kilolu olması neden problem olsun? Ben de 4 kiloya yakın olsun diye uğraşıyorum😅🤷🏻♀️ Sonuçta bebeğin kilosu az olduğu zaman da doğumun zor olduğu hikayelere denk geldik hepimiz. Bence bu kadar korkmayın.
Maideee1 hamileyimkiben Endisenizi anlıyorum zor doğum olmasından korkuyorsunuz ama benim de 36+5 te 3500 gram dediler. Bende korktum nasil doğum ederim diye herneyse 38+4 te suyum gelerek doğumum başladı ve kızım 3500 doğdu 🤷😁 yani ultrason tahmini ölçüm yapıyor inşallah saglikla alırsınız kucağınıza
Sevilss hamileyimkiben haftada kaç Gr alıcak ki zaten 37 olmuşsun 4 kg geçsin 4 kilo doğurdum bişey olmadı ama kişiden kişiye değişir artık senin çatı durumuna bakar
Emynr hamileyimkiben az önce bende hastaneden geldim ve benim de 3,300 kilosu 4 geçerse sezeryan dedi doktor bende korkuyorum zaten çok yemek yiyen bir insan da değilim ama bebeğim fazla kilo alıyor sanki erkek çocuk 40 buluyor diyorlar napıcam bilmiyorum
Sita3434 Hmyraksoy 4 kg ve üstünü normal doğum yaptırmıyor bile çoğu doktor vajende sonrası icin sıkıntılar kalabiliyor canım mesele sadece zorluk değil yani
hamileyimkiben Hmyraksoy henüz çatıya bakmadı haftaya bakacak ama 4 ü geçince dr lar yapmak istemiyor ondan korkuyorum yoksa zayıf bebekte zor iri de , Rabbim bi kolaylık verir inşallah
hamileyimkiben Sevilss haftada 300-500 gr arası alacak dedi , hayırlısı artık. burda ne yesem de bebek kilo alsa yazılarını okuyunca bende ne yemesem de almasa diyorum 😅
Emsare Bana da o kadar dediler. Daha evvel iki doğum yaptım ikisi de 40 da. 3980gram normal doğum yaptım sıkıntım olmadı
hamileyimkiben Emynr aynen benimki de erkek ve baş aşağı durmasına rağmen hala kanala girmemiş hiç gelmeye de niyeti yok gibi hissediyorum inş 40 ı beklemez
Hmyraksoy Sita3434 çok ilginç geliyor bana bu durum. Genel olarak doktorlar da bu yaklaşım var. Ama kilosu az olan bebeklerden sonra da zorluklar olabiliyor. Ne diyelim hakkınız da hayırlısı olsun🌸
Nursena61 hamileyimkiben kilo artışı her hafta aynı olmuyo korkma ayrıca o denilen kilodan daha az doğuyo bebekler mesela benim kızım 39+6da doğdu 2 gün önceki kontrolümde 3250 gr demişti doktor ama 3100 doğdu . Ebeye sordum daha kiloluydu niye öyle doğdu diye içerde terazi yokya dedi 😅 yani birebir tutmuyo o işler 😅 allah hayırlı doğum versin bir avazda kurtarsın inşallah
Bsrkrc hamileyimkiben hatırlıyor musunuz acaba 31-32. Haftalarda kaç kiloydu bebeğiniz 😊 benimkinin de kilosu biraz fazla geliyor çok merak ediyorum kaç kilo olacak
Bsrkrc hamileyimkiben benimki de tosuncuk olucak demekki 😊 ama benim doktorum 3 kilo dahi doğsa erken doğarsa küvez ihtiyacı olabilir zamanını bekleyelim kendi tarihine göre bakalım dedi, gerekirse sezeryan ile doğum yaparsınız bence bekleyin zamanını benim de 31. Haftamda 2350 gram dı ama ultrasonda 32 görünüyordu
Sevgikaya1525 hamileyimkiben benimde sizin gibi ilerledi ve şuan 40 hafta ve 4 kilo dha da doğmadı bizde korkuyoruz ama doktorum çatın müsait ama seni de bebeği de tehlikeye atmak istmem dedi yarın muayenem var p tesi sezeryan olablrm kilo almışsa eğer
hamileyimkiben Sevgikaya1525 hakkınızda en güzeli en hayırlısı olsun inşallah , düşünüyorum annelerimiz 5 kilo doğurmuş evde ebelerle. bize hastanede gelişen teknolojiyle 4 ü doğuramazsın diyorlar üzülüyorum
Sevilss hamileyimkiben nasip artık ultrasyon larda kesin kilo vermiyor ki çokta takmayın 4 kg üzerinde olsanız anlarım ama bebek aman aman iri değilki
Sevgikaya1525 hamileyimkiben amin cnm cümlemizin 🙏 Hiç sorma ya artık sezeryan onlara daha kolay geliyor demek ki cnm eşim de 4400 doğmuş zma kayınvaldem ewde doğurdum dior dediğiniz gbi teknoloji gelişti ama böyle olunca da kolaya kaçılıyor