Esma5825 Merhaba hanımlar öncelikle randevuma bir hafta var o yüzden burada paylaşmal istedim. Ben 33+5deyim şimdi şu aralar daha sık oluyor ayakta çok durunca belimde ağrı oluyor aynı zamanda rahim kısmında kasılma oluyor batma gibi çok değişik ayaklarımın altı bile ağrıyor aynı durumu yaşayan var mı
Rzgrmrv93 Esma5825 aynı ağrılar bende de var 33+1 iz bizde geçen gün ağrıdan doğrulamadım bile bebiş doğum pozisyonuna girmis zorluyo beni ☺️Magnezyum içiyorum ama faydası yok
Esma5825 Rzgrmrv93 hayır en son 32 haftalıkken gittim ters duruyordu şimdide cuma günü gideceğim 35 haftanın içinde olacağım belki der bişey
Rzgrmrv93 Esma5825 anladım canım doktorum bana dediki bu zamanlarda agrıdan sandalye üzerinde uyuyan var gerisini sen düşün artık dedi ve ben yaklasık 1 hafta dır hergün çekiyorum bu ağrıyı
Esma5825 Rzgrmrv93 gerçekten çok zormuş isyan etmek değilde bu kadar zorlu geçeceğini tahmin etmemiştim🙈 hergün farklı birşey çıkıyor
Rzgrmrv93 Esma5825 oyle tabiki birde ilk hamileliğim tecrübesizim ağrı illa bekliyodum ama bu baya fazla ☺️ Aman bebişlerimiz sağlıklı sıhatli olsun da biz çekeriz