Tugetpak BuFi2012 ben 2 kere yaptım daha :) kantoran yağıyla Doğum koçum broşür vermişti ondan bakarak yaptık. Kendiniz yapmanız mümkün değil Doğumda etkisini görücem bakalım
Elifrana BuFi2012 doktorum 37. Haftada zeytinyağı ile perine masajına başlamamı söylemişti. Ama ben kendi kendime masaj yapmayı bile becerememiştim. Zaten normal doğumu da beceremedim ama çevremden duydum cok faydası var
SyhnHtp [bilinmeyen] nasil yaptin acaba? Biraz anlatir misin ? Bende mumkunse normal istiyorum ve en buyuk korkum dikis sayisinin fazla olmasi :/
Busra2437 Internette nasil yapildigina dair bilgi var.. eger kendiniz yapacaksaniz bas parmaklarinizi 3-9 hareketi sag sol olarak yapacaksiniz ya da eşiniz isaret parmaklarıyla yapabilir.. bende yapmayi düşünüyorum doktorumda kesinlikle yap dedi daha cesaretimi toplayıp yapamadim :)
Tugetpak aybuuke 36 hafta dan itibaren hergün diyorlar ama ben haftada 2 anca yapabildim 10 dakika yetiyor
BuFi2012 [bilinmeyen] canım sen mi yaptın yoksa eşin mi? Yaparken herhangi bi yağ bişi kullandın mu anlatırmısın biraz